Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Ahad, 8 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE :: Apa ada dalam bag ?? Kantoii !

Assalamualaikum, hai!

Hari ni nak sambung 31 DAYS CHALLENGE ! weeehuuuuuuuuuu~

 

No 4: Apa yg ada dalam bag?

Heheee~

Of course ini semua.....................


 

Ini beg jalan, ada beg kerja..lain..besau lagi..tah mcm2 ado wehh~

yg ni kira bawak jalan jalan..haa..buleh laaa~

Di dalam ada ... purse, tempat kad segala kad, bedak pixy...yes..x sedap hati kalau tkde~
Beg duit syiling, kaler pink...buku derma darah...mana tahu kat memana ade event, bolehh derma terus...sebab dulu pernah tak bawak, rasa ralat lak tak derma.. ceittt~ tisuu..minyak herba asmak.. sometimes tertinggal gak, keluar masok beg..hohoh~ pastuu, panadol... yes..bila jalan jejauhh, ada yang pening2, makan terus dalam kereta... biasanya, time raya.... jammed, mls dah nak singgah2, amek je bagi sebijikkkk........settle~

Then........... alas... card holder Hitam tu..is PAD ! hahaa, lampin wanita...lorh..terselit sanaa nun !



So, apa dalam bag kaliann?

Share ler !


5 ulasan:

Hernee Nazir berkata...

beg akak dah lama xde compact powder n lipstick..hahahaha..tp berat jgn ckp..kdg2 mainan ank pun ade hehe

PeRdU cINta berkata...

Yang pixy tu sama...hihi...

Nona Qiyah berkata...

Huyoooo..kak hernee..hehehe~
Nona...lipstick, memang tak gemarrr

Yeee..samaaa..pixy..hhehee

Mas Zull berkata...

assalamualaikum nona...dlm hand bag mmg semuanya barang2 yg penting dan diperlukan...kalau nak guna just cari jer dlm gand bag tu...macam bag doremon semua ada:)

adianiez AIDA berkata...

pad wajib la ada kan :)
emergency memana senang hu hu hu...
aida ni ada anak dara, lebih ler stok pad dlm handbag...