Jiwa harus kental, kekal berkasih sayang
APRIL 2017 !!

Ahad, 22 Januari 2017

31 DAYS CHALLENGE :: 10 Perkara disukai atau Tidak suka ??!!

Assalamualaikum, hello. namaste !

Today, would like to continue this....!

 

10 perkara yang disukai dan tidak.................

Aku sukaaaa tajuk nih, hehehe~

So, apa 10 perkara yang aku suka??

1. Rezeki.
Ok, siapa tak suka? Memang best kalau rezeki tuh ada, dan mencukupi

2. Online
Semua di hujung jari, memang aku suka !

3. Senaman
Sejak try nak turunkan berat, suka senam..walau ringan ringann~

4. Cuti
Heaven kalau dah penat berhempas pulass !

5. Jadi blogger
Even part time, still sukaaa !

6. Ketawa
Ini terapi.

7.   Pink !
Ye, bagi aku..pink itu comel dan sweet. Bukan gedik dan lemah !

8. Nyanyi.
Suka suka....nyanyi hibur sendiri

9. Borak
Betul.. aku bukan pendiam.

10. Kerja
Wehhhh? hhhahaha... yes, ini...ade time..sebab kutip pengalaman dan hadapi cabaran tu memang makanan untuk hidup kan. Suka je buat kerja.

Image result for sea

Next, 10 perkara aku tak suka??

1. Lipstick
Rasa nak tercabut bibir

2. Lagu metal.
Mak oii..bingit der !

3. Malas
Memang aku bebel. Kadang pun aku malas..tp malas jangan tahap 100

4. Gila seks
Kena block ar

5. Panas baran
Benciii !

6. Asap rokok
Sebab, bapak aku tak smoke

7. Carut.
Uish, sepakej dengan panas baran..kan

8. Hutang
Aku berhutang, atau orang hutang aku...still tak suka.. 
Skrg, hutang MARA la ni~ kih3~ x suka nak bayar balikkk..lol.

9. Degil atau Ego
Sebab, kadang kadang aku pun degil..payah lah nakkkk~

10. Iron pakaian
Benda ni ikut mood, biasa cari yang tak perlu nak diiron sangat..
datang rajin je baru iron, hahaha~


Image result for life

1 ulasan:

adianiez AIDA berkata...

bab lipstik tu ha ha ha :)
aida sejak nak masuk umur 40 ni memang tak suka lipstik gak.
pakai lip balm jer.
ha ha ha....