Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 17 Januari 2017

31 DAYC CHALLENGE :: Pengalaman bercinta

Assalamualaikum.......haii !

Ok, masih sempat untuk aku share pengalaman bercintaaaa akuuuuuuuuuuuu~

 

Betul2 bercinta sampai nikah, atau bercinta lepas nikah tuuu, belum ado lagiiii ~

Image result for love

Tapi meh aku cerita kisah bercinta dengan orang dalam maya.

Masa form 1, berkenalan dengan mamat nih, kenal kt Tagged.

Then masa tu duk hostel tauuu..memasing bawak hp sorok sorok!!!!

Cinta yang berisikoo kan~ hahaha~

Image result for love

So, nak dipendekkan story, syok syokk bercintaaaa...tanpa masalah begitu banyakk,  Suatu hari aku terpikirrr...., dia duduk jauhhhhh....hujung-hujung, so....nanti susahh nak balik kampung, nak kahwin...(uishh, awal dah pikir, baru nak masuk U time tuh)....aku decide untuk putus......... tapi alasan diberi......ada orang lain....padahal tak ngorat sesapa pun masa tuu..lol..............

KEJAM kan? haishh, i know that ~
Maybe sampai sekarang, belum ketemu cinta sejatiiiiiiiiiiii

Tapi tak lama lepas beberapa bulan, nengok dia bertemu cinta lain.

Tahniah kamu !

KAMU MESTI TAK BACA BLOG NIH, semoga berbahagia dan berjaya.

Muahciked~ (Gedik jap lahh)


Image result for love

2 ulasan:

Haneeza Mohamad berkata...

kita pun lom jumpa cinta sejati...huhu

www.neezalife.com

adianiez AIDA berkata...

moga nona jumpa ekk chenta sejati :)