Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Rabu, 18 Januari 2017

31 CHALLENGE :: Pengalaman seramm !

Assalamualaikum, hai !

Jomm sambung ini challenge !

 

Huiishhh !

Seram rasa..ok, baru nak start nih, dah seramm~

Image result for seram

No 12 ::  Pengalaman seram

Aku memang suka cerita seram.......... drama mahupun movie......
tapi kalau betul betul seram,
aku akan tutup telinga....

Ok, start!
=========================

Aku dulu student dok asrama. Satu hari, esok nak exam, aku pon, 
semangat study sampai malam.

Lepastu, singgah bilik kawan, tengok dari luar je...

dia dah berselubung.....ok lah..tak nak kacau..dia penat la kot........ malas pulak nak kejut, mintak ajar subjek yg susahhh tuu~

Terus lepas tu, gi toilet.......dan....tiba tiba......

.aku..... terserempakkk dengan dia...... ! Pakai baju kurung baru balik prep... 
Hmm, prep..ertinya, kelas malam... tapii tanpa cikgu, belajar sndiri kat kelas..memang tak leh duk kawsan asrama..dalam tempoh tertentu.



Akuuu?? muka aku terkejut, tapi diamkan je....... senyum je dulu, sapa, hai hai~ mcm biasa~  dalam otak dah pikir banyakkk~ bila pulak dia lintas akuu??


Lepastu, siap lepas hajat,  patah gi balik bilik dia, keadaan elok je, mcm tak terusikkk........

Nona is seram !

Tak jadi study lama lama, esok pagi nye baru bukak balik buku oiii~ nasib bukan time SPM

Tuh belum dengar lagi kawan kawan hostel dok cerita seramm, tiap kali balik dari cuti !

Dengar orang jual sate la..kat bucu ade tuhla..nih laaa, badan kena hempap lah..ade orang panggil nama, panggil cucuuu~ amboiihhh ! Seram hakak !

Ok lahhh, tu je pengalaman aku. Tak masuk kes rasuk lagiii, hehee....

oklah, dahhh.nak buat Vlog ~



Jom subsribe nona ehhh !

3 ulasan:

Mar Mansor berkata...

eh2..seram ni,,,

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Haneeza Mohamad berkata...

alamakk.. tak boleh ler nak tidur malam ni lepas dengar cerita kak nona