Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Khamis, 22 Disember 2016

Impian Terindah : Rasa 'DOWN' pulak

Assalamualaikum, hai !!!!


Syukur masih bernyawaaa ~

Impian terindah, dalam mencapainya........ ada rasa Down yang wujud :)


Image result for kerjaya

Yes, bila masalah berlaku kat tempat kerja, nak nak perangai memasingg, fuhhh !!!!

Memang down la cite dia..... tapi lepas dah lama, lepas dah kena marah..... lepas dah kena tegur, diajar dan ditegasi, amboi ayat............ heehee, barulahh berfikir semulaa, dan muhasabah diri........

Betul ke apa yang dimarahi tuh? Apa alasan dan kesan terhadap sesuatu perkara?

Maka aku akan naikkan semangat sendiri :)


''Setiap masalah mesti ade penyelesaiannya"

" Setiap soalan, pasti ada jawapannya"

"Masalah untuk diatasi, bukan menyusahkan hati"

"Kerja itu ibadah"

"Kerja itu adalah proses belajar"


Haaaa, from that, inshaALLAH aku kan cuba bina semula semangat untuk lakukan terbaik dalam kerjaya............ ewahhhhhhhhhhhhh

NEGATIVE, NEGATIVE, GO AWAYYYY ! giteww~


Image result for impian

Ok lah, ade urusan lain, baiiiii ~ sambunggg kerjaaaaaaaaa~~~~

3 ulasan:

Jun Zie berkata...

haa Ju pun kdg2 rasa down tp kalo kena marah berasas xpa, hehe
happy working awk =)

Mar Mansor berkata...

macam tulah kerja

Nona Qiyah berkata...

Ok Jun, hehe, betul.marah berasas , kan...? selagi tak dibuang, kerjalah elok elokk..huhu~

Yes sis Mar, mcm tuhla gayanyaaa.hohoho