Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Selasa, 6 Disember 2016

Hadiah berguna buat pengantin

Assalamualaikum, hai !

Syukur masihh bernyawa

Ape pun yang berlaku, tetaplah tabah :)

Ok, hari Ahad, 4/12/16 yang lalu, rajin kan diri ke kenduri kahwin rakan sekerja ....kat Tmn Cahaya Masai

Comel pulokk aku rasa......... hehehe~ sayang Camera ni, Free dari Lazada..
YES, Lazada boleh dipercayai :)

================================


Masa datang tuh, dah tak sesak ponn... mana taknya...kul 3 gak laa kann :)

So, memang banyakkkk masa lapangg..hehe, kuih menderam kat sana sedapppp thorbaikkkkkkkkkkk !!!! Rangupp je.......... sukaaa sangatttt !

Dah habis semangkuk, aku makan lagi semangkukk wehh... haha~

Image result for kuih menderam
Gambar google



Kami dari QA and LAB Department dah siap2 share duit............... dan aku diamanahkan untuk membeli apa yang berbaloi dengan budget sebegitu........................~

Disebabkan ituuu..........., aku pun ushar ushar, pusing tiga empat kali.............., cari benda apa yang unik serta banyak gunanyaaaaa~ Perghhh, bagi aku..semua baranggg ada je gunanya.....even ko beli cermin kerr, set glass ke.... memang berguna jelah nakkkk ~


Well, Pengantin tetap memanggg suka apabila barang tuh FREE...cuma sebagai pembeli dan pemberi nih, nak cuba bagi yang lain daripada lain......dan berbaloi gituuuu lahh...kennnn ~



Jenggg, jenggg...jengggggggggggggg~







Rak tuu, serious berat.....tapi harga memang boleh tahan murah, RM 45.90 je , so ada balance..aku laju laju grab jam yang ade tulisan HOME tuhh RM 19.90.....Adik aku cakap, macam nakk je jam tuu...patut letak kat rumah... bahahah~ Pastu rak tu.....ui mak oii....  berat dongg tp dah berlipat-lipat kayunya.......jadi boleh dibawa lah kannnn....

Tujuan beli sebab nak mengeratkan lagi hubungan mempelaiii.............konon nanti pasang sesama..........sweet together............hahaha~ jam tuh beli sebab comel...........bagi aku........ bolehlah dorang deko-deko rumah nak letak mana barang-barang berguna tuh semuaaaa, hoho!


Selebihnya, buat beli kad.....ribenn.....sampul hadiah..........dah dua hadiah, satu tuh panjang lak hadiahnya........... kena ade 3 sampul terus :) Sampul pun satu cabaran.hahahaha~ nasib malam tuh layan cite-cite hantu kat Astro, xdelah penat sangat rasa.... mood kena stay cool beb !


Then esoknyaaaaaaaaaa..... aku pergi, saing mak aku je..member aku ada yang gi dan tak gi...hal memasing...huhuhuh~


Selamat Pengantin Buat Kedua-dua mempelai......
Semoga bahagia, berjaya membina keluarga.........

Dan semoga dberkatiNYA.....


AMIN !











Soalan aku : Korang selalu bagi hadiah apa? Kalau pengantin tu kawan baik or sedara mara??

Notahati : Semoga aku kahwin ti, banyak gak la hadiahh, hehehe

2 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Alamakk, bestnye kamera tu... adesss...

Mar Mansor berkata...

selamat pengantin baru buat sahabar nona..
sama lak qaqc