Jiwa harus kental, kekal berkasih sayang
APRIL 2017 !!

Ahad, 23 Oktober 2016

Tugas 5S yang pertama dari dulu masuk kerja

Assalamualaikum, haiii !!!!!! Syukur masihh berrnyawa :)

Yes, aku mengaku.........sistem perfailan sangatlah pentinggg untuk tidak memeningkan kepala kita kemudian hariii............


Image result for filing 


Untuk itu, aku telah ditugaskan mengemas fail atau membuat sistem 5S terhadap sistem perfailan yang ada di tempat aku.. Sekarang kerja dah jadi camni : Technician plus kerani, heeee..

kalau dulu ade Executive, tapi aku belum layak, pengalaman belum banyak dan belum layak lah senang cakapp :)



Sangat BEST bila boss dah bagitahu mana yang perlu or nope

It makes my work easier !

So, aku akan lakukannya sebaik mungkin untuk membantu diri sendiri cari info nanti, hehe~

Yang aku akan fokuskan pada almari, dan laci.

Yes, nak buat Innovation sikit, nanti dapat Voucher lagi, huhu~ sehingga hari nii, banyak dahlaa terkumpulnya voucher sayaaaa~ winkk5~


Image result for filing 

Image result for filing


Image result for filing 


Gambar real, aku akan letak kalau dah siap je, ehheehe~ KENA JAGA TEMPAT KITA

WORK WITH PASSION yeah sayangkuu !

Hari ni OT KERJA, so jap lagi rasa macam FREE nak buat benda benda alah tuu, selepas buat Inspection, rasanya lahhh, huhu :)

Entah pukul berapa dapat siap, redha dan teruskan ! 


3 ulasan:

Mek Zumbie berkata...

Hailoo...Dari 5S sekarang dah tukar pulak pada EKSA. hmmmm

Ann Ishak berkata...

selamat bekerja

Nona Qiyah berkata...

Apakah ituuu EKSA??

Thanks sis Ann ! hehee