Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Ahad, 30 Oktober 2016

Kulit sihat merecik bersama 3D Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs

Assalamualaikum, haiii ! Syukur kerana masihh bernyawa hari ini :)

Nah, sudah tiba masanya ! Bagi yang mencari petua kulit flawless, dan sihat, kenalah baca sampai habis okay ! Produk yang sesuai untuk lelaki juga pompuannn uolls ~~



Hari ni nona nak share pengalaman bersama produk terbaik dari My Beauty Herbs.

10/10/2016 : Hari pertama gunakannya. Macam-macam soalan aku ajukan kepada Kak Mia untuk double confirm betul ker cara yang aku gunakan.




Dapat serum berserta krim malam. Yang specialnya, first time dapat serum berpenutup daun jernihh.

Packaging nya memang menarikk tauuuu ! Suka sangat barang exclusive camnih :)


Jadi, inilah dia, wajahku sebelum penggunaan :-


Masalah nona seperti di atas. 

Yes.kulit nona HALF berminyak serta kering..  nak-nak bila balik kerja, dengan persekitaran dalam kilang , fuhhhh ! 

Dan lagi, dari dulu, memang nona always cari cara melembapkan kulit muka


Untuk mengatasi segala masalah tersebut, nona pun try gunakan serum nih. Tak pernah missed okay .. hehe... first, make sure dulu cara-caranya:-


TAPI nona ada tambahan guna toner, takkan sapu serum tanpa alas dengan toner terlebih dahulu.

Settle step by step and consistent everyday ............. 
It Show time!



----------------------------------


28/10/16 : Shine !!

 3D GOLD STEMCELL SERUM ini dapat cerahkan kulit wajah

----------------


Apa yang nona dapat share kan ialah, ianya best apabila dapat kecutkan jerawat. Nona punya bintik bintik kecil, atau jerawat halus kata orang, dapat dikurangkan jumlahnya.. Hapus semua, belum lagi..tapi ade mengecut.

Bukan itu sahaja, malah.. nona  dapat rasakan produk ini dapat menganjalkan kuit, rasa nak cubit-cubit je..sebab apa, masa tepek tu, ianya  terasa lembap-lembap tapi CEPAT KERING tau..Haa, best kann, dah lambat gi kerja pun masih sempat sapu okay..

Then , dari sehari ke sehari, memang sah, SAH  ianya boleh anjalkan kulit muka serta  tegangkan kulit menggeleber  sesiapa pun yang menggunakannya. 

Teskturnya yang RINGAN SERTA TIDAK BERMINYAK, dapat mengawal minyak muka pada kulit wajah nona. Betul, terasa kulit dah start kurang berrminyak. 

Image result for my beauty herbs

Kesimpulannya, memang awesome produk ni, kiranya, sesuai dengan kulit nona, sebab takde pulak kesan jerawat besar-besar atau gatal-gatal pada muka. Kalau ada kesan buruk berpanjangan, , nona tak review lah hari ni, heeeheeee

Apa yang penting, kena cari produk yang dapat kecilkan liang pori muka.. sebab, masalah seperti jerawat  memang akan wujud apabila liang pori terbuka besar.


Dengan ini, aku akan suggest kat mak aku.......... sebab, sejak  usia bertambah .mak aku selalu tanya 3 soalan ni:-

''Nona, ko tahu tak........."

1. Cara hilangkan parut hitam?
2. Cara nak hilangkan jeragat?
3. Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka?

Aduduuuu, kena kasik ni satu lah gamaknyaaaa~ Sebab produk nih memang dapat menjawab segala persoalan tersebut !!!!!!!!!!! Hohooo



Now, aku akan terus menggunakannya untuk mencapai misi hilangkan gelap bawah mata, dapatkan kulit tona sekata dan terus melindungi kulit dari sinaran UV walau di mana pun nona pergiii.



Pesanan sebelum sambung minum air suam jap lagi,

Memang kena guna segala produk terbaik ini kalau # nak kulit flawless  !!!!!


=====================================

  1. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum?!
Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my


#nakcantik
#serumhebat
#mybeautyherbs




Yay, done review. Kalau sudi, kongsikanlah kebaikan ni di FB ye sesiapa yang baca pun........... jangan takut nak cuba produk nih :)



"Calit-calit Merecik...
Inilah rahsia mama kekal muda dan anggun"


[ FEEYA CAKAP  ]

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

11 ulasan:

Unni Anje berkata...

nmpk perubahan.. Good luck!!!

Cik Ash berkata...

nampak perubahan ni good luck

Noor Maizan berkata...

bestnya ada kulit yg lembut, kulit mai jenis kasar dan liang roma besar.

ros_reeza berkata...

all the best! ada perubahan :)

Izzati Suhaide berkata...

sama laa..jerawat hilang jugak..btw, gud luck yer. :)

Mar Mansor berkata...

all the best..dari segmen yang sama

Akif Imtiyaz berkata...

Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

semoga berjaya..

Hafiza AizZawa berkata...

Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
Done follow sini. Jemput ke blog saya juga.

Fatin Diana berkata...

nona cantik laa. kulit mcm takde masalah sgt je

Nona Qiyah berkata...

Hehe. terima kasih semuaaaaaaaaaaa~

Yes, goodluck tauu !

Hope ade rezeki...........AMIN, AMIN !

Mia Liana berkata...

Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

- Mia Liana -