Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Rabu, 12 Oktober 2016

Keberkatan Gaji

Assalamualaikum, hai !

Okay, hari ni berkaitan tempat kerja aku...

Beberapa hari lalu, aku telah pun.........erk...errr..menyebabkan orang kena potong gaji. Kemainn !
Ok, aq tak berniat lak camtuu, cuma dah stress sangat kan, tegur tegur pun tak jalan gak........

Maka terpaksa buat aduan dalam group terus...sebab apa, bgtau supervisor terlibat pun mcm sama je EFFECT nya.

Dan lagi, nanti KPI semua gak problem sebab customer manjang COMPLAIN !

Bonus sikit jak lah gamaknya, hahaha~


Eh silap, sebenarnya, kita fikir nanti GAJI TAK BERKAT kangg! haaa, problem kan !

Gaji memang tak besarrrr, tapi aku jenis redha kalau memang pun dipotong berdasarkan kerjaku yang kurang memuaskan tapi JANGANLAH MELAMPAU SANGAT POTONG GAJI TUU! bahahaha~


So, tak bolehh selalu merungut, Fokus kerja, dan usaha lebih.

InshaALLAH ada jalan terbaik, semoga murahhhh rezeki yaaaa~


AMIN !


Sentiasa soal balik, 'di mana keberkatan kerja aku setiap hari?'




3 ulasan:

Lea Azleeya berkata...

Memang susah kalau bekerja dengan orang macam ni.. Boleh pening kepala memikirkannya..

Lea singgah sini n follow nona.. :)

AinAthirah Anuar berkata...

Amiiinnnnn ❤

Mar Mansor berkata...

keberkatan itu lebih penting