Love is something make life complete
JANUARI 2018 !!

Isnin, 31 Oktober 2016

SWING CHAIR COMEL COMEL

Assalamualaikum, haii!

Juz nak share, tadi terjumpa kat Facebook..............

 




Teringin nak beliii, tapi ruang rumah family saya memang takde, hehee..

doakanlah saya dpat beli rumah suatu hari nantiiiiii walau berapa pun harganyaaaa~

AMIN

Btw,


Swing Chair / Buaian
* Black
* White
* Dark Brown

Harga - Rm 400 Termasuk kusyen

Boleh COD area Lembah Klang 🌸🌸

Whatsapp Wany 0176258410

Ahad, 30 Oktober 2016

Kulit sihat merecik bersama 3D Gold Stemcell Serum dari My Beauty Herbs

Assalamualaikum, haiii ! Syukur kerana masihh bernyawa hari ini :)

Nah, sudah tiba masanya ! Bagi yang mencari petua kulit flawless, dan sihat, kenalah baca sampai habis okay ! Produk yang sesuai untuk lelaki juga pompuannn uolls ~~



Hari ni nona nak share pengalaman bersama produk terbaik dari My Beauty Herbs.

10/10/2016 : Hari pertama gunakannya. Macam-macam soalan aku ajukan kepada Kak Mia untuk double confirm betul ker cara yang aku gunakan.




Dapat serum berserta krim malam. Yang specialnya, first time dapat serum berpenutup daun jernihh.

Packaging nya memang menarikk tauuuu ! Suka sangat barang exclusive camnih :)


Jadi, inilah dia, wajahku sebelum penggunaan :-


Masalah nona seperti di atas. 

Yes.kulit nona HALF berminyak serta kering..  nak-nak bila balik kerja, dengan persekitaran dalam kilang , fuhhhh ! 

Dan lagi, dari dulu, memang nona always cari cara melembapkan kulit muka


Untuk mengatasi segala masalah tersebut, nona pun try gunakan serum nih. Tak pernah missed okay .. hehe... first, make sure dulu cara-caranya:-


TAPI nona ada tambahan guna toner, takkan sapu serum tanpa alas dengan toner terlebih dahulu.

Settle step by step and consistent everyday ............. 
It Show time!



----------------------------------


28/10/16 : Shine !!

 3D GOLD STEMCELL SERUM ini dapat cerahkan kulit wajah

----------------


Apa yang nona dapat share kan ialah, ianya best apabila dapat kecutkan jerawat. Nona punya bintik bintik kecil, atau jerawat halus kata orang, dapat dikurangkan jumlahnya.. Hapus semua, belum lagi..tapi ade mengecut.

Bukan itu sahaja, malah.. nona  dapat rasakan produk ini dapat menganjalkan kuit, rasa nak cubit-cubit je..sebab apa, masa tepek tu, ianya  terasa lembap-lembap tapi CEPAT KERING tau..Haa, best kann, dah lambat gi kerja pun masih sempat sapu okay..

Then , dari sehari ke sehari, memang sah, SAH  ianya boleh anjalkan kulit muka serta  tegangkan kulit menggeleber  sesiapa pun yang menggunakannya. 

Teskturnya yang RINGAN SERTA TIDAK BERMINYAK, dapat mengawal minyak muka pada kulit wajah nona. Betul, terasa kulit dah start kurang berrminyak. 

Image result for my beauty herbs

Kesimpulannya, memang awesome produk ni, kiranya, sesuai dengan kulit nona, sebab takde pulak kesan jerawat besar-besar atau gatal-gatal pada muka. Kalau ada kesan buruk berpanjangan, , nona tak review lah hari ni, heeeheeee

Apa yang penting, kena cari produk yang dapat kecilkan liang pori muka.. sebab, masalah seperti jerawat  memang akan wujud apabila liang pori terbuka besar.


Dengan ini, aku akan suggest kat mak aku.......... sebab, sejak  usia bertambah .mak aku selalu tanya 3 soalan ni:-

''Nona, ko tahu tak........."

1. Cara hilangkan parut hitam?
2. Cara nak hilangkan jeragat?
3. Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka?

Aduduuuu, kena kasik ni satu lah gamaknyaaaa~ Sebab produk nih memang dapat menjawab segala persoalan tersebut !!!!!!!!!!! Hohooo



Now, aku akan terus menggunakannya untuk mencapai misi hilangkan gelap bawah mata, dapatkan kulit tona sekata dan terus melindungi kulit dari sinaran UV walau di mana pun nona pergiii.



Pesanan sebelum sambung minum air suam jap lagi,

Memang kena guna segala produk terbaik ini kalau # nak kulit flawless  !!!!!


=====================================

  1. Bagaimana nak dapatkan 3D Gold Stemcell Serum?!
Dapatkan dari kami My Beauty Herbs Hq +6011 28090446 atau beli online di website www.mybeautyherbs.com.my


#nakcantik
#serumhebat
#mybeautyherbs




Yay, done review. Kalau sudi, kongsikanlah kebaikan ni di FB ye sesiapa yang baca pun........... jangan takut nak cuba produk nih :)



"Calit-calit Merecik...
Inilah rahsia mama kekal muda dan anggun"


[ FEEYA CAKAP  ]

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Rabu, 26 Oktober 2016

Rebut 10,000 Jawatan Kosong Terkini 2016 !!!!!

Assalamualaikum, hai.

Syukur, hari ini masih bernyawa :)



Image result for konvokesyen

Bulan Oktober, bulan bermulanya hari konvokesyen dan menjadi graduan. Tentu ramai yang sedang mencari kerja untuk teruskan kehidupan sekarang, tapi ada jugak yang ingin menukar pekerjaan sedia ada? Tak tahan dengan bos sekarang? Ditindas kat tempat kerja ke? Atau memang dah bosan dengan kerja sekarangg? 

                                           Image result for cari kerja


Kawan nona pun masih ada yang tertunggu-tunggu tawaran kerja sesuai dengan kelayakannya. Memang susah ! Dah berapa bulan menganggur kot ! 

Fuh, memang betul info yang mengatakan bahawasanya sejak 2015, kadar pengangguran telah meningkat sebanyak 3.9% setiap tahun. Rumit aihhhh !



Tapi macam mana pun, usaha tetap kena ada. Keperluan perlu dijaga.


Image result for work with passion

So, hari ni nona nak share, salah satu website jawatan kosong yang boleh digunakan untuk mencari makan. Laman web ni berguna sangat sebab terdapat 10 000 jawatan kosong untuk direbut !!!!! 

Macam-macam jawatan dan di mana-mana pun tempatnya dikhususkan untuk penduduk Malaysia.  Demi mencari sesuap nasi buat keluarga, sesiapa yang sedang mencari pekerjaan seharusnya cuba di sini, okay ?

Selain itu, Government.My juga menyediakan jawatan kosong kerajaan  dan memberi peluang untuk mohon kerja kerajaan dengan lebih mudah dan effektif. 

Nah, tengok. kerja kerajaan pun banyak. Memang untung sesiapa yang memilih bekerja dengan mereka. Faedah banyak, terjaga lah masa depan dengan izinNYA. 


Antara kerja kosong yang popular dan senang untuk dimohon di laman web Government.my adalah jawatan kosong maybankjawatan kosong kastamjawatan kosong jpj dan jawatan kosong kemas . Menarik-menarik jawatan yang diberikan, sesuai dengan semua kaum dan jantina. 


Paling penting !

Ketahuilah antara kelebihan jika anda apply pekerjaan dengan website ini adalah penerimaan dan serapan masuk kerja lebih tinggi kemungkinannya. 

Wowww, hehe.. ni yang sedap dengar! Bersyukurlah kerana anda mengetahui hal nan satu ini !!!!!!


Image result for rezeki

Nona share benda ni sebab nona nak kita semua sama-sama tidak menganggur dan mencari rezeki halal untuk kehidupan kita. Apa kata kita tanamkan niat, untuk tidak berputus asa walau apa pun keadaan ekonomi yang melanda? Sayangi diri, percaya rezeki tetap luas.

Jomm tolong nona SHARE artikel ini supaya semua orang yang masih belum ada sebarang pekerjaan boleh mengisi kekosongan jawatan yang disediakan di laman web ini. 

Lastly, Pihak kerajaan khususnya Kementerian Sumber Manusia  haruslah bertindak dan mengorak langkah proaktif bagi mencegah kenaikkan kadar penggaguran di negara kita.

Untuk itu, mulakan pencarian korang dalam website yang nona dah war warkan tuuuu...haaaa, dah...perkongsan ini diakhiri dengan tiupan tirai.... 


Semoga berjaya dan bahagia semua readers !!!!!


Image result for all the best

Isnin, 24 Oktober 2016

GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI




GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS - Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera (dah jawab ke belum tu???), hari ini mummy nak melancarkan satu Giveaway. Dah lama tak buat giveaway,kan. Sampai, ada yang bertanyakan pada mummy. Bila nak buat giveaway lagi?? Haaaa...ni mummy dah buat GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS. Jangan tak join, tau !



GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS

Tadaaaa.. Ni jam untuk GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS. Koleksi jam ini di ilhamkan dari Lisa Surihani. Yang di beri jenama Lisa's Fghends. Boleh refer Facebook Lisa's Fghends


SYARAT MUDAH GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS


3 pemenang di cari !! Cepattt sertai Giveaway ini. Nak tahu syaratnya?? Mudah saja. Syaratnya seperti berikut :-

1. Buat 1 entri blog "GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI "

2. Follow blog www.azlindaalin.com

3. Follow G+ INI

4. Follow Facebook ini, Facebook Rush Media dan Instagram ini

5. Tinggalkan URL di ruangan komen ini.



KEPUTUSAN PEMENANG GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS


Giveaway ini bermula dari tarikh 20 Oktober 2016  hingga 25 November 2016

Keputusan pemenang akan di beritahu dalam blog ini pada bila-bila masa selepas tarikh tutup. 

Kesimpulannya, kene rajin terjah  blog ini la ye...kalau nak tahu siapa gerangan yang menang dapat jam tangan Lisa Surihani ni.


Semoga berjaya ! 







Novel Giveaway by Arrien Amani





Assalamualaikum :)

Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-

Ahad, 23 Oktober 2016

Tugas 5S yang pertama dari dulu masuk kerja

Assalamualaikum, haiii !!!!!! Syukur masihh berrnyawa :)

Yes, aku mengaku.........sistem perfailan sangatlah pentinggg untuk tidak memeningkan kepala kita kemudian hariii............


Image result for filing 


Untuk itu, aku telah ditugaskan mengemas fail atau membuat sistem 5S terhadap sistem perfailan yang ada di tempat aku.. Sekarang kerja dah jadi camni : Technician plus kerani, heeee..

kalau dulu ade Executive, tapi aku belum layak, pengalaman belum banyak dan belum layak lah senang cakapp :)



Sangat BEST bila boss dah bagitahu mana yang perlu or nope

It makes my work easier !

So, aku akan lakukannya sebaik mungkin untuk membantu diri sendiri cari info nanti, hehe~

Yang aku akan fokuskan pada almari, dan laci.

Yes, nak buat Innovation sikit, nanti dapat Voucher lagi, huhu~ sehingga hari nii, banyak dahlaa terkumpulnya voucher sayaaaa~ winkk5~


Image result for filing 

Image result for filing


Image result for filing 


Gambar real, aku akan letak kalau dah siap je, ehheehe~ KENA JAGA TEMPAT KITA

WORK WITH PASSION yeah sayangkuu !

Hari ni OT KERJA, so jap lagi rasa macam FREE nak buat benda benda alah tuu, selepas buat Inspection, rasanya lahhh, huhu :)

Entah pukul berapa dapat siap, redha dan teruskan ! 


Kamu yang tercela, atau mencela? Menghina atau dihina?

Jumaat, 21 Oktober 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016



Kembali lagi dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com untuk bulan November dan December. Segmen Bloglist yang terakhir untuk tahun 2016. Macam biasa syaratnya mudah je. Hanya perlu copy paste je coding yang Fiza dah sediakan. Mudah je kan? Mana yang tak sempat join haritu, boleh join untuk bulan November dan December ni ye. Macam biasa pemilihan 10 blog akan dibuat melalui random.org.


KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN





Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry



3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Nov & Dec 2016 


Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016
  Terima kasih atas sokongan semua ^__^


Read more: http://www.azhafizah.com/2016/10/segmen-bloglist-azhafizahcom-nov-dec.html#ixzz4NilNYxJx



Tarikh Tamat : 28 Oktober 2016

ISLAMIC LIFESTYLE :) SAVE THE DATE !

Assalamualaikum, haii!


Saja nak share benda nih, dan bagi sesiapa yang belum pernah pergi Kilang Bateri Johor? Meh nak ajakk, mana tahu anda terrtarik dengan something here..kan :)



Actually, duit poket kena simpan dan bawak elok elok untuk ke sana.... TAPI kalau memang datang dengan niat nak menambah ilmu dengan beberapa company nih, nak cuci cuci mata je ...haaa..tak payah lah bwk duit lebihh lebih sangatt, kan.hehe...


Alamat : 

Jalan Tampoi, Kawasan Perindustrian Tampoi, Johor Bahru, Johor, Malaysia

SAVE THE DATE !



Khamis, 20 Oktober 2016

TEKA? BOLEH TEKA kahhh?

Ahad, 16 Oktober 2016

Kenapa aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot

Assalam, hai !!!!! Helloooooooooooooooo !

FRONT-CV-SURI-HATI-MR.-PILOT




Syukur masihhh bernyawa hari ini, 

Ehemm2, jomm join GA nih korangggg,  walaupun dah selamat ditayangkan di TV pon, 

Hah, Nona?


REASON MUNASABAH ???!!!!



1.  Aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot SEBAB aku nak KUTIP PICK UP line nyaa! 

Hahahaha, yes. kalau baca novel, mesti nak  highlight ayat-ayat sweet dan Win ! Sometimes aku suka nak copy semula and share...dapatlah banyak LIKES, kui3~

Mulalah kelepet sikit muka surat tuh, baca balik adegan best best dalam novel..hehehe~ 

Kalau kat TV, macam sekali lalu je..setakat sebutt chia, chiaaa jak. bahahahaha~

Then, kalau ada info-info kebabomm, bolehlah simpan elok elok, semaikan di hati nilai nilai murni, kann :)

#quotes   #surihati   # pickupline



2, Aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot   SEBAB, aku secara jujur, tak pernah baca novel daripada penulis ni..

Al-maklumlah, sekarang bajet dah kena hulur ke banyak benda..novel pun dah kurang beli...atau sebenarnya, rambang mata nak beliiii ~  I need free novel dari cik akak yang baik hati lagi menawan :) 




2. Aku nak sangat Novel Suri Hati Mr. Pilot ni, SEBAB nak baca malam malam sambil baring2, senyum2, menangis2 sendirii :) Kutuk habiss2, ahahah~ BERANGAN sampai mimpiii esokk~ lorh !

HM, 

Kalau tengok TV, adegan sweet2 kena senyum2 depan mak, satgi kena perrlii,, aduhaiiii~
On9 ? Haa, memang benda lain dibuatnyaaa~ tak dan aihh tengok drama kt tenet ~ lol ~ tak puas sangat, kurang suka tengok on9 laa~


Then, DISEBABKAN SEBAB SEBAB tersebut, maka.......aku nak sangat Novel Suri Hati Mr Pilot nih !!!!!! Eh, seru seru, macam marahh ek, ahhaha~



*Merayu sambil memeluk lutut cik akak* Ok, kau dah kenapa nonaaaaa~

HIHIII

Image result for suri hati mr pilot drama 

Aku suka Neelofa, wanita hebat yang berjaya bagi aku............ sesuai lahh, sesuai !

Semoga ade rezeki ku, AMIN !

Siapa nak join, klik link bawah banner..okay ~

 or HERE ponn boleyyy ~

=======================================

Peluang merebut Novel Suri Hati Mr. Pilot berlangsung 14 Oktober 2016 hingga 19 Oktober 2016 sahaja...Penyertaan tamat jam 12.00 malam - 19.10.2016.














Notahati : Semoga ada rezeki Nona, Amin !!!!!!!!!!!!!!!

Rabu, 12 Oktober 2016

Keberkatan Gaji

Assalamualaikum, hai !

Okay, hari ni berkaitan tempat kerja aku...

Beberapa hari lalu, aku telah pun.........erk...errr..menyebabkan orang kena potong gaji. Kemainn !
Ok, aq tak berniat lak camtuu, cuma dah stress sangat kan, tegur tegur pun tak jalan gak........

Maka terpaksa buat aduan dalam group terus...sebab apa, bgtau supervisor terlibat pun mcm sama je EFFECT nya.

Dan lagi, nanti KPI semua gak problem sebab customer manjang COMPLAIN !

Bonus sikit jak lah gamaknya, hahaha~


Eh silap, sebenarnya, kita fikir nanti GAJI TAK BERKAT kangg! haaa, problem kan !

Gaji memang tak besarrrr, tapi aku jenis redha kalau memang pun dipotong berdasarkan kerjaku yang kurang memuaskan tapi JANGANLAH MELAMPAU SANGAT POTONG GAJI TUU! bahahaha~


So, tak bolehh selalu merungut, Fokus kerja, dan usaha lebih.

InshaALLAH ada jalan terbaik, semoga murahhhh rezeki yaaaa~


AMIN !


Sentiasa soal balik, 'di mana keberkatan kerja aku setiap hari?'




WORDLESS WEDNESDAY: Kahwin atas Jentolak ?? Erk, OK

 

Rabu, 5 Oktober 2016

MOVIE BARU : ALIF DALAM 7 DIMENSI

Assalamualaikum, hai ! Okayy, aku nak share story melayu, baru punya....peminat Alif Satar..silakan ! hehehe




Aku post je, aku sendiri belum tengok, x dpt buat revieww okay, hehe

Isnin, 3 Oktober 2016

Selamat Pengantin Baru WawaWAn = Perak+ Johor

Assalamualaikum, hai !

Semalam bersamaan hari Ahad, 02/10/16, salah seorang pekerja MFM dah selamat pun bersanding....

Winkkk !!!!!!!

Actually 2, tapi satu lg kat Ganu lahhh~

Bestnye, kawin sudah !

 

SELAMAT PENGANTIN BARU WAWAWAN !

Semoga bahagia dna berjaya dalam kehidupan berumah tangga........
Cepat cepat dapat pewaris....

Semoga sihat dan murah rezeki yooooooo~

AMIN !


Kami pergi, dengan harapan jodoh kami pun segera, ahahhaha..kecuali yg sorang tuu, dah kawen..

Baju aku hari tu, sama tema dengan khemah majlis...Ok bagus ! HEHE..Kena bahan sedappp !

Nampak tembam lak gmbr I...aduduu..tapi takpa. anggap comel derrr !

Aku bagi hadiah..dorang duk tanya ...aku cakap rahsia..meh nak bocorrr !


 

Rak ni, murohhhh jah... bajet aku lari, disebabkan hari tu tak paham makna tunggakan pinjaman...

Dah lesap terus rm 800...maka ni jela mampu :)

Tapi sebelum beli, aku dah tengok fizikal nya, dah pegang, fuh, ringan gilaaaa.... nak angkut memana mudahhh wehhh !

Kain alas tu pun boleh dibuka, dibasuh kalau kotor ke..ape ke.. 

Ni pestime beli rak yang kena pasang sendiri, sebelum ni tak berani sebab takut tak cukup komponen dalam.....and..konon konon tak nak susahkan pengantin nak memasang bagai..hahaha.. and nanti..bukan ape, takut aku pun coming soon malas gak kan, kalau dpt hadiah cenggitu..adehh, pon bolehh =.=

Tapi aku fikir, boleh cek jumlahnye kan..so..balik tu aku buat inspection sesiap before bungkus, nasib baik semua LENGKAP ! huhu ~


Nak beli hadiah ape pulak ek lepas ni, nak try bagi lain barang pulakk..hehee~ asyik asyik heater je kan, ahahahha...tapi masih under bajet..sebab musim kawen kan..so kena tahu bajet ar ~

Ape pun, asalkan hati ikhlas dan mampu, boleh je bagi hadiah mcm mana pun, tak kira murah atau mahal, selagi berguna untuk mereka. . Pengantin akan hargai jua...... Salam keruk pun da okay..berserta doaaa..itu pun berharga....

Hahhhh!

Kalau awak awak, bagi hadiah mcm mana? Pernah bagi barang macam player DVD takk??

Hee, kemain~~~


-----------------------------------------

Cakkk !  Try Instant Kamera jap, masuk album, wajib !!!!



 

Nak tahu pasal INSTANT CAMERA aku dapat dari Lazada ni??

Cuba klik SINI 

Hadiah dari Lazada Yang Best

Assalamualaikum.Hai !

Syukur masih bernyawa.....hari ni, masih cuti... best pulak rasa.... teringin nak kerja dari rumah la pulak..ayoyyoooo~

First, SALAM MAAL HIJRAH . LET'S START AZAM BARU... 

Takkan nak tunggu 2017? Inilah tahun baru betul bagi umat Islam. Kann ?

Image result for maal hijrah


Siapkan buku nota dan pen, tulis azam baru sendiri... tekad dalam hati.... tak mungkin ingin jadi JAHAT, kan :)

=================================================
==================================================
===========



Okay, ini cerita dah lama beberapa bulan tapi aku tetap nak share. Abadikan dalam memori. Eceeehh~

Aku telah pun memenangi hadiah daripada Lazada.



Terima kasih sangat, Lazada :) SYUKUR !



TEAM LAZADA YANG BEKERJASAMA....Thanks Hidayah..

Lazada can be trusted. I believe.

Hadiahnya tak mahal, tak murah..tapi lama jugak aku duk berkenan kat hadiah niiiiiiiii~
Nahhhhhhhhhhhhh:-

Sejenis instant kamera :- Klik-klik, gambar keluarrr....~




Aku terr sangat lahhh suukaaaaa dengan hadiah niii..  Aku rasa comel sangat tau instant kamera ni, kena dengan time, kena dgn jiwa aku..dulu memang usharr kamera mcm ni, nak beli suatu hari nantiiii............. tapi tak beli-beliii~

Bukan dapat kamera je, album, pen, film dua kotak dan bag simpan camera tu, cute oiii ! Nasib kamera kaler pink kan Lazada, hehe~

Meh try !






Image result for fujifilm instant camera pink




NOW dah berada dalam genggaman, lonvat-loncat masa tahu menang tuu, hehee~ Tak sia-sia usaha aku mengira benda alah tuuuu...

                                          
Jawapan aku, 140 kotak... not sure actual ..  lupa tanya Lazada semula.


Bukan tu je, ada benda lain aku ekna buat..nak tahu apa??  Meh Baca  LINK INI 


Anyway, Thanks Lazada, Thanks yang mendoakan dan wish nona masa Join Contest tuu... 

Alhamdulillah......cuma sekarang filem nak habis, kena beli baru..tengoklah nanti..nak try beli kat Lazada, selalu nauu buat offer, geram che ! Ape lagi, singgahlah LAZADA woiii sekarangg ! Kui3~

Sekian. Sambung kerja lain pulakkkk~






Image result for nice day






Sabtu, 1 Oktober 2016

COMICS GIVEAWAY by SVIORS

Assalamualaikum, haii !
Jommmmmm join nih nakkk ?

If berminat dgn comic lahh, hehe...




So, apa nak tunggu lagi..Hadiah memang terbaikkkk !

Klik banner okayyy~~~~ orr HERE