Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Ahad, 25 September 2016

HAPPY BIRTHDAY EMAK (part 1)

Assalamualaikum,

Haii ! Syukur kerana masihh bernyawa............

26 SEPTEMBER 2016 MY MOM'S BIRTHDAY........ belum 50-an, hampir je...huhu~

So, hari ni, Ahad, 25 September... saja gi makan luar.......... disebabkan esok hari aku kerja, nnti balik lambat..dah penat pulak, so terlupa kee..kan...maka... saja buat in advanceee ~

Well, adik adik semua tiada di sisi, dah sambung study kan...tinggallah aku n abah jee....

So, nih jela makan in advance for birthday my lovelyyy momm :)

 

Memang kalau makan chicken cop, kami pilih sini je..sebab dekat dengan rumah, tak sampai 10 minit, dah boleh sampai......

Lepastu, servis dia boleh tahan cepat.... ikut time jugak..hehe~ and harga..dari dulu sampai sekarang, berpatutann sungguh......

RM 6 SEPINGGAN tuhh, bagi aku....dah banyak la tuu

Tapi kami selalu order awal.......so, sampai sampai je, dah siapp..tinggal ngap jee..ngeeeee :)

 

Aku? Dah tentulahh air suamm, hehe~entahlah, sebab bagi aku, makan dah banyak menelan yang macam2, maka perlu air suam sahaja .... 

Kedai ni, bukan menu chicken chop saja yang ada, menu lain pon ado, contoh macam nasi goreng chicken chop, rm 10...ha gituuu~ yang lelain, sebut je..order..inshaALLAH ade........



 

Syukur........ semua makan yang sama je, hehe..mudah gituuuu~

EMAK, SELAMAT HARI LAHIR IN ADVANCE !

SEMOGA BAHAGIA DUNIA, AKHIRAT....

EMAKLAH YANG PALING TABAH, WANITA DAN EMAK YANG SANGAT KAMI ADIK BERADIK SAYANG........

Annoying ke ape ke....emak tetap kesayangan kamiiii :) hehee~

Tengoklah..esok hadiah apa mak dapat..huhuhu~

Bukan selalu bagi hadiah..........dah keja ni, ade up sikit lah, kannn ~

Share ngan adik no 2 jugekk ~














Notahati : Ya Allah, permudahkan urusanku...........nak kerja elok elokkk ~





1 ulasan:

Normi Nieza berkata...

hepi bestday buat mak awak..:)