Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 28 Ogos 2016

Sayang blog jugak

Assalamualaikum, hai beloggg !

Dah lama tinggalkan blog, sebab laptop rossaakkkkkk..........

Kerja lain pun dah tertangguh....sedih rasaaaa

Ni pun, pakai adik nye, sebab adik beli baruuuu...yg lagi updateeee.......fuhhhh

Aku asalkan leh gune tuk berblog,  buat entri order2, dann download, nak on video zumba....
haaaa..........dah syukur sangat aihhh..


Pasni nak blogwalking dannn joinn GA mcm2,

Nak story pasal menang hadiah dari Lazada rituuuu, tp mcm dah basi je kan....tapi akan kugagahi demi minatkuu..wuhuuuu..............


Esok kerja, sambung soon......................

Image result for pink home

2 ulasan:

AinAthirah Anuar berkata...

Dlm blogging takdak istilah basi, Aip cepat cerita! Hehe

AinAthirah Anuar berkata...

Kita tag awak :D http://theathra.blogspot.my/2016/08/saya-nak-menang-set-skinfood-bernilai.html