Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Rabu, 31 Ogos 2016

Saya Nak Menang Set Skinfood Bernilai RM200

Assalamualaikum,

Hello... Salam sejahtera.... salam satu Malaysia, salam raya, salam holiday, salam kerja !!!!!!!

Jommmlah joinnnn GA niii, hadiah lain daripada lain tau !!

 

29 Ogos 2016 - 26 September 2016

Kemain besauu Banner kann, hehee~


Klik lah yoooo~



Saya nak menang Set Skinfood kerana ianya sangat menggiurkan saya untuk mencuba produk terbaik dipercayai ramai agar kelihatan berseri dan sihat diriku macam cik Yayacendana gak lah :)

Syoknya produk tersebut disebabkan ianya adalah Natural Food Based Beauty bererti bahan-bahannya adalah daripada bahan semulajadi yang sesuai untuk kebanyakan kulit, dan rambut seperti Lavender, Apple, Mango, Tomato, Avocado, Honey, Strawberry dan sebagainya... En google kan adoo, hehe~

*Kiranya...memang selamat nak guna :)*

Untuk rambut ade, untuk kulit dah tentu ade.... natural beauty datang dari natural product, kan....gituu ~

Lagi satu aku tertarik, nama produk ada include perkataan FOOD, tuh laju je aku join ,,,, hahaha~
budak Food memang cenggini ehh? lol ~



So, apa tunggu lagi, nak tag tiga orang sweetie pie ni , mana tahu rezeki  :-





And tag to anyone blogger yang singgah sini, tak join lagii?  ishh, Joinlah, tak rugi apa pongg awokkkk ~

KLIK BANNER ATAU HERE 

Pergi ke kedai membeli kereta,
Semoga ada rezeki sayaaaa....

UIIKKK?! hehehe..layan jer ~




3 ulasan:

Siti Nurzafirah berkata...

Good luck !

Hazrina Halim berkata...

singgah dr segmen sama

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/saya-nak-menang-set-skinfood-bernilai.html

yaya cendana berkata...

hi..salam kenal..terima kasih sudi join ga..moga berjaya..done follow sini juga ^-^