Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Ahad, 12 Jun 2016

M-Pad?? Jom share dengan nona !!!!! warghhhhhhh !

Assalamualaikum, hai !

Syukur masih bernyawa, dapat berpuasa lagii sampai saat sekarang :)


Ok, aku tahu ni bulan Ramadan yang mulia...tapi complain tetap complainnn, wahahaa~

Siapa pernah guna M-Pad ??

Aku ade la beli satu M-Pad ni haaaa, pestime beliiii, huhu, dari rm 290, dapat less, rm 250, haaa...boleh siap call tau, tu i trpedaya nak beliii, nak gomol gomol...gerremm jeee tauuu !

 

Then, sehari pastu, awat tak boleh idup ni,, charge lama punn x dapat iduppp..aishhhh !!!!!

Gi kedai, terus tanya...and sementaa tunggu tu, aku g jalan2 kat area situ, kejap je dah settle...
Ok, suka <3

Tapiiii, selang sehari ker dua....jadik lagiiii !!!!!! Aishh, tanya amoi tuuu, dia pun pusing kepala,
dia punnnnnnnnn kasik angkat baru jela.........walhal..bila dia charge, memang lepas...aku lupa lak , aku tak try charge, miahahaha~ dari kaler pink feveret, dah tukarrr jadik grey pulokkk ~

Ok, suka lagi :)


TAPI, hari ni, hari puasa ketujuhhh , ishhh..ishhhh, ishhh !

Suddenly , Tterrpadam koo, tanpa warning ape punn... TRY, TRY .tak bolehh gak ON ! Dah try charge !!!

 hmmmmmmm, memanglah rumah dekat, namun ...............

bila dah poserr ni, agak malaih nak kuaq p tanyaaa...sobbbbs ! hari tu jadik, belum pose lagiiiiiiii....

Nasib ade warranty 3 bulan hoiii!!!!!!

Sempat bwk p raya harapnye.............hmmmmmmmmm..   #disappointed !


oK, Tu je dulu story pasal complain, huarrrgghhhh, berisap..gi kedai !!!!!!

** siapa ade pengalaman cenggini? PLEASE SHARE STORY **




Notahati : Sabar jela nakkkkkkkkkkk


2 ulasan:

Nurul Baidurah berkata...

wahh...saya pon pernah jugak terpedaya dgn kedai maxis ni...arr..nantilah saya story kat blog..huhu..

Zie Madini berkata...

Hehehe...buat sakit hati je kan kalau jadi lagu tu. huhu. So far saya tak pernah lagi guna M-Pad. first time tahu benda alah tu. hehe