Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Isnin, 4 April 2016

Dekorasi artistik memang cantik ker??

Assalamualaikum, hai..syukur masih bernyawa :)

Hari hari menyinggah ke sini tapi jengah sebentar, dan tak menulis pun..ish ishhhh !

So, sempena hari ni aku shift petang.... aku berminat ushar dekorasi artistik nih :)

Like WOW gitu !

  

  

One day aku akan buat jugak.. I believe !

  

  





Yes, it is berkaitan dengan seni, of course ! And sometimes, ade 3D punya corak kan...so nampak awesome lahh ! Bukan setakat wall paper yg dah siap terus tampal jer, malah ada orang yang melukis ukiran tersendiri .. atau menampal something bentuk yang timbul  pada permukaan dinding tersebut.




  

Unik ! Macam kalau kat tadika, konpem selalu dah buat aktiviti macam nii, menconteng dindingg tapi secara kreatif :)



Suatu hari, benda ni masuk wishlist lahhh, hehe

AMIN 






 

  

Motif pic nih? hahahhaa, tak tahuuu, tapi aku berkenan gak hand-painted nih haaaaa ~

1 ulasan:

Farahain ZFA berkata...

ain datang singgah sini :)