Jiwa harus kental, kekal berkasih sayang
APRIL 2017 !!

Selasa, 1 Mac 2016

Gagal itu Tangga

Assalamualaikum, alhamdulillah masih bernyawa..

hai, hai...entri santai....time aku menaip ni dah lewat malam !

Okeh, semalam aku and teman lelainn,  dah selamat ber meeting dengan Plant Manager tempat aku bekerja sekarang.

 

Bagus sangat ada perjumpaan bersama newbie nihh :) Diam tak diam, dah tiga bulan bekerja sebagai QA...harap dapat konpem dan berjaya di sini.. ^__^

Yes, kami yang newbie sudah selamat memberi pendapat, berkongsi pengalaman, dan cuba berusaha. Kerja bukan je untuk gaji, untuk hiduppp ..tapi jugak untuk pengalaman, dan sahsiah diri.

Luahan dah terluahh, and konklusinya, cuba berfikiran positif, take it as challenging.

Do the best for the good result, okayyy ! Jangan kena marah sikit sikit, dah kelam kabut, jangan kena tengking sikit, dah meleleh ayaq mata tuuu, ishhh,ishhh..., ishhhhh !


  


 


3 ulasan:

Diana Rashid berkata...

Teringat masa zaman bekerja dulu, kalau kena marah memang akan menangis..menangis macam kena tibai..sampai tersedu2 la..heheh

AinAthirah Anuar berkata...

selamat pagi awak !!

Aty_Fared berkata...

yer lah kan..teringat jugak time2 awal keje dulu2..lepas habes belajar..munga blur2.. kene marah jer lah manjang.. tapi heran nya.. elok jer pulak.. heheh..bertahan lama kat situ..;p
betu.. apa2 pon.. jangan mengalah..hidup ni kite belajar..dan sentiasa belajar..giteeww..