Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Jumaat, 4 Mac 2016

AMALAN 5S Berguna Jua !

Assalam,haii !Syukur masih bernyawa hari ni...

Aku sekarang dalam mood nak menjalankan misi projekcomel kat bilik aku sendiri nih, fuhh!
Dengan busy yang amat, mcm mana lah nak siap...haishh !!!! Konsep 5s aku gunakan sebaiknyaa... haaa..memang best lah !

 
5S ! I LOVEE YOUU !
 


Malu nak ngaku, tapi nilah keadaan hujung and sebelah katil aku ni haaaa~ but now dah okayy....

 

Whoa, berrrguna gak belajar pasal sistem 5S nihhh , hahaha~ zaman U dulu tahu, tapi biasa biasa jerlahhh~

now, kat tmpt aku keje nih, tiap hari Jumaat mestiii aderrr ! Kadang kadang tu,  gewamm gakss ! sebab dah penat kan, tapi mesti jam 4 pm jer, start 5S program,huhuuuu~
hihi ~

So, sekarang teruskan ke projek meja solek plak... dah settle semuaaaa, atau,kalau aku rase rajin nak bagi progress, aku akan share di sini yer, huhuuuu ~

Done, xoxo....ada yang suka konsep dan sistem 5S nihhh ??


4 ulasan:

aizamia3 berkata...

Bila dah dibiasakan dengan amalan 5S ni, mudah dalam rutin harian kan.. ;)

AinAthirah Anuar berkata...

Pehh rajinnya. hahaha. ainmemula je semnagt lepastu lebuh. haha

♥ aiNa yaZiD ♥ berkata...

If da selalu amal kan 5S ni, lama lama terbiasa sendiri. Hehe.. =)

padin no berkata...

konsep 5S ni bagus, tapi nak membudayakannya tu ambik masaaaaaaaaaa sikit.. kihkih