Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Khamis, 17 Mac 2016

10 BARANG HOT AKU NAK DARI LAZADA MALAYSIA

Assalamualaikum, hellooo :)

Cari trusted online shop ke.. dan dalam masa yang sama, berkualiti serta berbaloi ??

Nahh,sini,  tengok nii.... all is HOT ! HOT ITEM di Lazada Malaysia

  http://invl.co/rl


Sempena  Birthday mereka yang ke-4 ,  banyak sangat sales diadakan  tauu !!!! I love it !

 And kalau sesiapa dari Lazada tanya, memang nilah yang aku gilakan dari duluuuu sampai sekarang..sampai besok besok ponnnnn ^__^  my wishlist, my doa , hope for the best !



1. APPLE  IPHONE 6S PLUS 128 GB  5.5'' (GOLD)



Bestnya, bestnyaaa kalau dapat hadiah niii, bukan je kaler GOLD merecik, tapi function dalam iphone nih yang HOT okehhh ! Memudahkan dan mengvogue kan aku kalau guna iphone plusss plusss ni haaaaa ~ saiz screen dah memuaskan, kaler awesome, memori pun besar dan luas !

 

I WANT THIS !!!!! 



2. 3 LAYER MULTIFUNCTIONAL ELECTRIC STAINLESS STEEL LUNCH BOX




Wow, wowww ! memang dah lama aku idamkan, boleh guna untuk family akuuu, sape tak tahu ni? ada banyak function best tau, nanti boleh prepare lunch dalam nihh, delicious and safety !


Yang penting, jimat tenaga ! and.....10 minit je dah siap panaskan makanan tuhh !!!!!

Don't worry, Stainless Steel, sangat tahan lama ,  warranty pun siap sedia ! tinggg ! 

I WANT THIS !



3. BUTTERFLY T-68F GAS STOVE



 Yes, bestlah kalau dapat nih ! Kalau dapat hadiah ni, nak bagi mak, sebab kat rumah aku ni, sebelahnya tu dah rosakkkk, pfft !

Cute jugak kan nih, hehe ~ Harga pun cheap je ! Fungsinya sudah tentu memasak apa sahaja di atasnya dengan beralaskan kuali, periuk belanga.....

I WANT THIS !



4. FUJIFILM INSTAX CAMERA MINI 8  (RASPBERRY)




Teringinnn sangat sangat nak camera mini nihh, since dulu..... and  if the colour tuh pinkk ! Fuhhh, cair dibuatnya ! Instant picture, instant fun ! terus keluar gambarrr, i likeee !


 
I WANT THIS !




5. YOGA MAT


Yes, yoga mat ni very good sebab ketebalannya sesuai untuk exercise dan anti bakteria tau ! Material pun best, sedap je buat exercise atas niih :)

Well, i;m  doing my exercise sebelum ni just atas lantai je, ish ishh, tak puas..... so dah nampak ni, aku memang konpem lah nakkk yoga mat niii ! Nak slim, nak yoga mat ! huhu ~

I WANT THIS ! 



6. SAMSUNG GALAXY J5 8GB



Samsung ni untuk mak aku yang baru berjinak nak guna handphone canggih, sebab now my mom guna handhone lampu picit jerrr ~ 

Camera cantik depan belakang, kaler GOLD is priority ! and.... many things i look forward to this J5~

Kalau lah boleh dapat free, bestnyaaaa, kalau dapat grab, aduhaiii syok !

I WANT THIS !!!!



7. XIAOMI MI PAD 2 16GB (SILVER)



Haaaa, teringin pegang macam ipad, or tab..... so aku choose yang ni, lebar pun lebar, 7.9'' tuuu ~
Bolehlaaa busy post pape kat IG, FB Blog, huhu, confirm awesome ! luas dan puas !!!!!

I WANT THIS !!!!




8. CRADDLE STROLLER



Okay, aku belum ada baby lagi, tapii aku nakk sangat, untuk hadiah to someone mama and her baby :)  Sooo cute design , look fashionable kann and, mudah nak handle tau ! Baby newborn till 3 years boleh duduk dengan aman dalam nih, yihaaaaa !!!!!

I WANT THIS !!!




9. BACK PACK




Yup, yup ! look stylish and boleh beri hadiah to my sister !  Diperbuat daripada PU Leather, so memang long lasting dear ! Compartment yang tersedia pun best jerr !

I WANT THIS !



10.  OMRON HEM7120 BLOOD PRESSURE MONITOR



Check pressure darah tinggi , amat penting zaman sekarang, especially  bagi mereka yang sudah ada penyakit tersebut.  Alat ini sangat bagus untuk dapatkan bacaan yang accurate , dan boleh simpan bacaan terakhir, untuk semak kembali :) 3 TAHUN WARRANTY tuuu, dont worry ok :)

I WANT THIS !!!!! 



So, as the conclusion, memang Lazada Malaysia is the best online shop to go and buyy !
Waiting for sale is amazing laaaa !!!! hehee~

Suitable untuk semua peringkat umur, dari baby sampai ke tua-tua, ada je barangan yang sesuai untuk all generations:) 

''LAZADA MEMANG TERRBAIK, THE BEST AMONG THE BEST !''



This post is an entry for the InvolveAsia x Lazada MY blogger contest. Cash and Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia and shopcoupons.

Jom klik tracking link akuu  


http://invl.co/rl

credit to : this blogger , thanks for info

















Tiada ulasan: