Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Khamis, 18 Februari 2016

Tumbuk sampai berdarah !

Assalamualaikum, syukur,masih hidup !

Ini, kisah hangat ! hehe~


Siang masa aku kerja kan, ade kes dua orang berrrtumbukkkk !!!!Ok, tumbuk bukan tumbuk manja, macam laki bini bertumbukk tuh tau, bahahahhaa ~

tapii tumbukk betul serious tumbuk wehhhh !!!!!  Aku tengok sampai ber darah darahhh ! gigi patahh gak ! nak nak kalau yang ditumbuk tuh memang tak bersedia, kesian beb !

 Ade pic, tapi rasanya, tak naklah tepek sini, or tak perlu rasenye, huhu ~

 Itulah bila hati dah lama simpan marah, dengki dan macam macam sikap negatif, haaaaaaaaaaaaa~ memang macam nih jadiknya! settle belakang tapiiiiiiiiiiiii, apa nasib dorang nanti? entahlaa ~

Zaman sekarang kan bukan senang nak cari kerja ! Cuma percayalah, rezeki milikNYA, minta pada Dia..................... :)


Konklusinya, kalau ade problem, tak suka pape, tak puas hatiii, cuba selesaikan cara elok, sebelum melarat, baiklah luahkan sungguh sungguhhhh, agar kurang rasa HOT dalam diri tuu  :)


Well, aku ingatkan diri sendiri ni oiii ~ hmmm, risau gak, coz kita kerja as a team kan ~ kena smart..di samping tuu..........hardworking :~



Tiada ulasan: