Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 2 Februari 2016

Susun lah kasut tu !!!!

Assalamualaikum, haii ! alhamdulillah masih bernyawaaaa :)

Hari ni entri santai tapi yang membuat aku terpikir banyak kaliii~

 

Haish, rumah siapa lah yang selalu sangat mcm niiii, bahahahah~

sepah sana sini kann, baru kejap susunn, dah sepah lagiiii, tsk tsk.....~ pening palerrr kann ~


Psst, Kalau lah semua praktikkan mcm amalan org Jepun, like this...bukan ker lebihh shantekkk, hmm, sebelum masuk rumahh, pusing siap siap, biar senang nanti nak keluarrr, terus sarung je wehhhh ~

 

Ok, cara lainnnn, , susun siap siap lah dalam rak kasottt nun....hehhee


  

rasenyee, rak niii.... ok kerr???

atau mcm ni lagi good looking kot??!


  

Erkkk, stilla tak cukup space koooo~

hahahhaa~


Ape pun, cubalah untuk alert tang kasut depan rumahh, hehehe~
egtkan diri sendirii je akuu ni haaaaa ~



 

Wowww ! ok, baiii ~

3 ulasan:

Norma NML berkata...

Perhhh...kalau tgok pic yg no 1 tu bila balik keje...mahu mengamuk dibuatnya..hihi

PeRdU cINta berkata...

Bila susun lebih rapi.....sedap je mata memandang...

Munirah Mustafar berkata...

memang nampak semak sangat kalau tak tersusun kasut & selipar dpn pintu rumah...