Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Rabu, 24 Februari 2016

Selamat merasmikan bawal ni ! i love u !

Assalamualaikum, haiii !

Alhamdulillah syukur kepadaNYA untuk segala nikmat yg tersedia, amin !

Ujian datang pun masih perlu bersyukur, kerana masih  boleh dibaiki, ada peluang nak baiki, kan :)

Yes, 13 Februari lalu, dah selamatlah kawan baikkk aku buat majlis  kahwin kat sebelah pihak laki..
Seronok tengok dia bahagia dengan sang suamii,tak sangka kooo~ Jodoh sampai awal~




Aku tah bila nak langsung erk, tapi yang pentinggg, pada hari kejadian, aku selamat merasmikan Bawal Aidijuma yang dapat dari Zalora hari tuuu, gune voucher, so all is free beb !

 
Lawanya candid, bestfriend aku candid lah, comelnye awokkkk cik senahh, cik qiyah pun ape kurangnyaa, hahahaha~


Aku rasa muslimah benar lahh, hahaha~ bawal tapi dijadikan shawl, biaselah,,aku kan kaki shawl. tak reti nau ber bawal, kihkihhh ~ suke corak tu duk atas kepala, ngam dengan jiwa saya ! aku nak try kumpul shawl ade corak half, plain half..tp nak kena suai padan dengan baju plain pulak, ish..malasnye, sobbs !

Aku pergi dengan adik, and kawan kawan lama pun pakat jumpa sekali, adalah beberapa orangg, they come from Melaka tau ! orang baru naik sem wehh~ jgn memain, semua DEGREE tau !
huhu~MELAKA TO SIMPANG RENGGAM, jaoh gak lerrr nak !


Semua belum terikat, tapii calon dah ade, opss... eh tapiii... ade gak yg single tuu~

Ok, malas promote depa ni, ahahahha~ biar derang cari sendiri jaaa ~


And at the same time kann, kat Batu Pahat, sepupu mak aku pun kawen, tapi umur sama akuu...

so kiranya, dia makcik aku lahh, huhu~

Cuma, gambau ngn pengantin, ade goyang lahhh, mencik tauu ! Ptang sampai, makan sikit, sebab dh kenyang tadi....and.............amek gambau la banyakkk !

Jadiknya, payung pic ni jerk ar





Haaa, nampak tak, alhamdulillah selesai semuaaa~

Well,  baju tu simple, cuma beriben ja :) Dijahit oleh jiran dong~

Baju raya and baju graduasi setahun lalu, still muat sebab aku takdela membesar mana kann, bahaha~

Ok, tu je..kisahnya..yang sweet !

Yang sour pun adoooo, kereta kena tarik kat PLUS! aishhhh, ter travel plak time nih kan~


Dahsyat tau ! tapi tu masuk entri lainn, sebab nak berrzumba kejapp !!!!!

xoxo !

till meet again, love !












Tiada ulasan: