Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Rabu, 17 Februari 2016

Nantikan Kisah di sebalik voucher Zalora kuuu ! *haha*

Assalam, helooooooooooo!  Syukur atas ujianNYA, hidup pada hari niii   :)

Finally, i got this bebb !!!!!  Saya sukaaaaa awaaaaa !




Hasil usaha menulis entri PROMO AWESOME ZALORA  ni haaaa !!


Actually, banyak nau kisah di sebalik kejadian, hahaha~ memang asalnya, due date gune voucher is.........sebelum 31 Dis 2015 hr tuu tauu ! Then tetibe aq cancel, sebab aku pikir, kalau dah voucher tuu, all must free,and valid dalam rm 100 tuh, harga pembelian, but then kena bayar, dalam half kot....

so aku cancel order koooo, ahhahahaa ~ tapi aku mintak tangguh, then pihak sana beri second voucher baru !

Fulamak, zalora awesome ! and sekali lagi aku choose, but bila done choose, ehhhhh, lamanya nak sampai......... tak jmpe ker tmpt aku niii, konpius gak~ then reply email dorang, bgtau yang aku tak dapat lagi barang..................................... and finally...got third voucher ! ahhahahaha~


Aku puas hati, Yang kali nih laju je, lepas rye cina sampai dah...sebab order sbelum raya cina tuu~~

hehe, aku malas nak pilih barang lagi......................makanya..........aku pilih tudung............well, jgn memain, bkan sebarang tudung, coz aku tak pernah langsung beli tudung ni kt luar,, semenjak banyak lagi shawl kat luarr sana yang aku berrkenan, huhuu ~

Ape brg tuu?? Nantikan entri lainnnn lepasss nii :)


Chakk ! Tungguu tau, baiiiii ~

2 ulasan:

Nurul Baidurah berkata...

Belum pernah lagi beli barang dekat zalora..huhu..

Munirah Mustafar berkata...

saya pun belum pernah shopping kat zalora...hehehe