Cinta datang dan pergi, semoga terus bahagia dengan cinta yang datang
MAY 2018 !!

Selasa, 16 Februari 2016

DIY Pelamin serendah RM 100 je ?? !!!!!

Assalamualaikum, haiii !!!!! Alhamdulillah bernyawa lagii ~


Yes, tahun niii, since bulan Jan, ramaii benarrr yang kahwin, termasuklah kwn2 akuu and...sedara mara kuu. Of koz yg retis punn, kann :)  Kiranya, azam baru lettew, nak kawen, jadi suami isteri... hehe~


Cantik2 belaka, and molek sungguhh aihh !!!! Seronok sgt, nanti aku share yeee~ dgn tragedi kereta aku ditarik PLUS, bahahhaa ~

Ok, now..yg masih belumm berkahwin atau nak berrkahwin lagi, bolehlaaa tengok pelamin secara D.I.Y ni haaaa ~ serious unik, da bombb ! dan jimat kos tauuu !!!!!!




 

  


   




Pilihan di tanganmuuuuuuuuuuuu~ buat pilihan terrbaekkkk okehhh :) Just sharing...
 
 
 

all credit to : SINI 
 
 
 

2 ulasan:

CikLa Shahril berkata...

Simple but nice itu lebih baik kan? Tp yg terpenting jimat Dan murah.. Tak yah nk mmbazir...

Kak Nieyl berkata...

cantik..simple je...
dia main dgn lighting je...cantik..