Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Selasa, 16 Februari 2016

DIY Pelamin serendah RM 100 je ?? !!!!!

Assalamualaikum, haiii !!!!! Alhamdulillah bernyawa lagii ~


Yes, tahun niii, since bulan Jan, ramaii benarrr yang kahwin, termasuklah kwn2 akuu and...sedara mara kuu. Of koz yg retis punn, kann :)  Kiranya, azam baru lettew, nak kawen, jadi suami isteri... hehe~


Cantik2 belaka, and molek sungguhh aihh !!!! Seronok sgt, nanti aku share yeee~ dgn tragedi kereta aku ditarik PLUS, bahahhaa ~

Ok, now..yg masih belumm berkahwin atau nak berrkahwin lagi, bolehlaaa tengok pelamin secara D.I.Y ni haaaa ~ serious unik, da bombb ! dan jimat kos tauuu !!!!!!




 

  


   




Pilihan di tanganmuuuuuuuuuuuu~ buat pilihan terrbaekkkk okehhh :) Just sharing...
 
 
 

all credit to : SINI 
 
 
 

2 ulasan:

CikLa Shahril berkata...

Simple but nice itu lebih baik kan? Tp yg terpenting jimat Dan murah.. Tak yah nk mmbazir...

Kak Nieyl berkata...

cantik..simple je...
dia main dgn lighting je...cantik..