Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
JULY 2017 !!

Isnin, 4 Januari 2016

Update diet atkins !

Assalam, hai..sihat??

Ok, syukurlahhh ~  ape berrlaku punnn ~


Yes, update dari aku melakukan diet aktins ialah............ aku berjaya menurunkan berat bdan sebanyakkkk 10KG !!!!!! fuhhh3!!!!! tepuk tepuk tangan wehhhh ! hahahahaha


Serious, selama hampir dua bulan lebih nak masuk tiga bulan, dah pun berjaya okeh... sebab aku betul betul amalkan diet dannnnnnnnnnnn senaman sekaliii, zumba tidak dilupa ! winkkkk~

suka sangat ! 

TAPI, TAPI kannn !


Ok, tunggu next entri............................. jeng, jeng, jengggggg ~




8 ulasan:

syakirah jf. berkata...

wah .. tak saba nak tunggu entri seterusnya xD
10kg wow

syakirah jf. berkata...

wah .. tak saba nak tunggu entri seterusnya xD
10kg wow

Dayana Zahari berkata...

Hebat 10 kg! Tahniah!

ztie berkata...

haih.. 10kg. tahniah!!! msh fail lagi nak ekot atkin ni

Lady Of ZFA berkata...

wahh bestnyaaa.. ain pun tengah proses nak kurus kurus kan badan ini .:)

Mohd Noor Shawal berkata...

wah tahniah kak!! bestnya 10kg!!

btw, Shawal singgah sini ye... ^^

jemput join GA Shawal.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

Munirah Mustafar berkata...

saya baru follow...
salam perkenalan..

~Admin : My New Blogger~
http://munirahmustafar84.blogspot.my

Mia Liana berkata...

wahhh.. banyaknya turun...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)