Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Ahad, 17 Januari 2016

TIGA LALAT CALENDAR GIVEAWAY Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

Assalamualaikum ! Alhamdulillah untuk kehidupan hari niiii !



 
 
Yes, yes.....inilah masanya aku nak join giveaway kalendar  sekaligus support blogger yang aku kenal sebagai Wak ni ha.... & aku boleh tambah lagi kenalan blogger !!!!!!!!
 
Ok, Tahun baru dah selamat pun datang.............  tapi aku rasa perubahan yang ketara, ialah.... kalendar susah nak dapat..... muahaha~ Bukan aku je..mak aku...kawan kawan pun cakap macam tu....so tak tipu ok.....
 
Tapi usaha gak lah cari kalendar kan..... sesaja p beli brg kat kedai baju, kedai kasut, semata-mata nak kalendar je... kihkih..tapiii  TIADA punn...aishhh !!! dahsyat !
 
 
 
Well, kat kedai buku ado, sekarang ni dijual rm 4 kalendar kuda..... bila dah terdesak kann..beli jela nakkkk...  

Tapi kalau beli tiga, dah telan rm 12 kot ! hahahaa~ so cuma letak kat bilik mak, ruang tamu....and.... dapur......

Kat bilik aku, dan bilik office aku... belum ada.... takat kalendar kat buku nota jela ~ tak puas nengok weh ! So................dengan adanya GA nihhhh, aku berharappppppppppppp..harappp 200% dapatlah FREE dari penulis blog TIGA LALAT niyy ~....Tak dapat free dua, free satu pun ok la wakkkkk !!!!! hohohooo  ^__^  
 
*Dengarnya, kalendar tuh nanti smart, cantik dan berrguna of kozzz!!!!!! ngeeeee :)*


Ha, sebelum tuhh, pantun jap ar !

Hari-hari makan berselera,
Badan sihat muka berseri,
Helo-hello awak semua,
Jom lah join GA niiiiii !!!!!!!! 


Last cara nak pujuk Wak  pilih Nona.... .........................



















nOTaHati : semoga murah rezeki kita semua..........AMIN !

 
 
 
 
 
 
 

3 ulasan:

Munirah Mustafar berkata...

good luck!!!
saya pun ada join segmen yg sama

tiga lalat berkata...

salam cik nona, timekaseh join dan mugo berjaya yee., ;p

aRz MoHa berkata...

ramai dah join segmen ni...semoga berjaya