Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Khamis, 10 Mac 2016

Santai : Kalau dah jodoh, tak ke mana gak

Assalamualaikum, hai haiii ! alhamdulillah kerana diberi kehidupan pada hari ini.....

Saja post entri santai~ Kawan2 aku, kenalan, dan sedara mara ramai dah selamat bernikahh, inshaALLAH berbahagialah.....

dan aku, belum lagi sampai masanya.....kot !

well, kalau dah jodoh dikkk, tak ke mana...ye dakkk ! Macam dalam pic di bawah.....


kredit pic: en google



Yes, aku selalu remind diri sendiri, kalau dah jodoh, tak ke mana jugakkkk~ kalau muda muda tak kawen, mana tahu sempat lalu hari tuaa, kawennnn jugokkkk...............


and kalau tak di dunia, kat akhirat bertemuuu jua..........inshaALLAH..... :)

 

 

1 ulasan:

Mohd Noor Shawal berkata...

setuju kak.. couple couple bagai buang masa je semua tuh... nice sharing kak! jemput join segmen shawal kak.. ^^

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/SegmenBlogwalkingBloglist2.html