Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Isnin, 25 Januari 2016

POTRET

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah kerana masih diberi nyawa lagiii  :)

Okay, bagi yang minat dengan muzik, ramai dah tahuu, Akim and The Majistret adalah juara untuk Anugerah Juara Lagu yang ke-30 nih haaaa ~~~~~


Tahniah, rezeki kan... Bukan je juara, persembahan terbaik pun dorang gak.... rezeki sungguh woiii !!

So, aku tertarik dengan beberapa gambar potret yang terdapat dalam en google .....

Meh tengok pilihan potret akuuuu :)



 

   

 

Dan ini...........kredit to blogger  fiza, 

  


Sesiapa yang ade jiwa seni, dah tentu tentuuuu anda memahami segala hal di sebalik gambar.......

dann mempunyai jiwa yang halussss je...hehe

ok lah, saje entri berrsantaiiii................

Tiada ulasan: