Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Jumaat, 22 Januari 2016

Kalau korang kenal RTM , mesti korang try

Assalamualaikum, haiii !!!!!!

Alhamdulillah hidup lagii, even aku ni dh sakit sakit pinggang keje as QA niii, huhuuu !!!!

Ok, jom hayati entri niii :)

Tadi ade seruan, so aq pun baca kt blog sis Yumida ni haaaaa, ada contest best, berkaitan RTM woiii !!!!!!

Pastuu, aku sesaja r joinnn, ..mana tahuuu, ade rezeki untukkuuu, hehee :)

Ahhahh ! meh ushar Contest yg boleh dipercayai niiii :)



Jawab & Menang - Kajian Demografi Khalayak RTM Secara Dalam Talian

Lepas dah jawab semua survey, dia memang akan tulis continue ....sampai ke sudah kalau kita tick pada jawapan 'YA' untuk soalan seterusnya walaupun dah jawab berulang kali..............


So untuk stopkan dia, dah ANSWER  survey semua, tick lah pada perkataan TIDAK jika ada soalan ulang ulanggg :)

Nantii dia suh register dan tulis slogan, HAAAAAA, Slogan yg kreatif, best..menyejukkan hatiiiii, pasti............pasti dipilih as pemenangggg !!!!!


Ok, siapa nak joinnnnn and do support RTM?? Jommm kita try yeeee :)


Meh klik SINI untuk jawab survey tuuuuu and menanggg hadiahhhh ! walawehhh, syok eyyy !!!!!




1 ulasan:

syakirah jf. berkata...

seronoknya .. nak join ni