Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Ahad, 17 Januari 2016

Giveaway from Suria Online Shop

Assalamualaikum, hellooooooooooooo! Jom join GA nih, hadiahnya tu yang aku suka............
produk Nona Roguy wehhh ! ada nama Nona dalam tuuu...........

Mentang mentang nama aku.....suke lah dikkkkkk!!!! hahahaha~

Cepat cepat, dah nak due date tuh haaaaa !

http://adrinavitamin.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html 


See pic sabun Dhia tuhhh, haaa..kasik tahu sikit khasiatnya !


 
Khasiat:

  • Efek menghalus/mengurang regangan bahagian kulit. (Sabun seperti biasa dan kemudian lakukan urutan cekik (tapak tangan) dari bawah ke atas) khususnya peha dan perut.
  • Memutihkan ketiak (Sabun seperti biasa dan guna belakang tapak tangan untuk menggosok bahagian ketiak).


Done..............nak tahu banyak lagi..eloklah kome klik banner tuhhh ok !

2 ulasan:

Munirah Mustafar berkata...

good luck!!!
saya pun join segmen yg sama

Farahain ZFA berkata...

hai , ain datang singgah sini :)