Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
SEPTEMBER 2017 !!

Ahad, 17 Januari 2016

Giveaway from Suria Online Shop

Assalamualaikum, hellooooooooooooo! Jom join GA nih, hadiahnya tu yang aku suka............
produk Nona Roguy wehhh ! ada nama Nona dalam tuuu...........

Mentang mentang nama aku.....suke lah dikkkkkk!!!! hahahaha~

Cepat cepat, dah nak due date tuh haaaaa !

http://adrinavitamin.blogspot.my/2016/01/giveaway-from-suria-online-shop.html 


See pic sabun Dhia tuhhh, haaa..kasik tahu sikit khasiatnya !


 
Khasiat:

  • Efek menghalus/mengurang regangan bahagian kulit. (Sabun seperti biasa dan kemudian lakukan urutan cekik (tapak tangan) dari bawah ke atas) khususnya peha dan perut.
  • Memutihkan ketiak (Sabun seperti biasa dan guna belakang tapak tangan untuk menggosok bahagian ketiak).


Done..............nak tahu banyak lagi..eloklah kome klik banner tuhhh ok !

2 ulasan:

Munirah Mustafar berkata...

good luck!!!
saya pun join segmen yg sama

Farahain ZFA berkata...

hai , ain datang singgah sini :)