Hati berkasih sayang...
MAY 2017 !!

Jumaat, 8 Januari 2016

Berkat ke tidak wehhhh

 

Assalamualaikum, hai !

Sihat? syukur for pape pun.

Aku dah sebulan bekerja di tempat baru, sungguh amazing....!

Mcm2 aku belajar, tapi aku tetap aku..yang gabra....tapi tetap suka bercampur orang untuk tahu, untuk jalankan kerjaku dan untuk cuba hadapi masalah, buat masalah, hahaha~Misiku untuk 2017 masihh jaohh beb !

Dan ape yg dapat kulihat, mengenai keberkatan bekerja, entahlaaa...aku rasa..... susahhh, susah nak cari keberkatan dalam bekerja, mesti ade je yang termalas nak buat, tersengaja lewat-lewat buat kerja, ter skip and soo on, aishhhhhh !!!!! Payahh wehhhh ! Ape pun, cuba dann cuba ye...untuk berkat dengan duit dan usaha yg kita buat kannnnn :)






3 ulasan:

Munirah Mustafar berkata...

Insya Allah segala rezeki kt cari & dapat tu mohon berkat...
yang penting selalu berdoa & memohon kepadaNya


~Admin : My New Blogger~
http://munirahmustafar84.blogspot.my

PeRdU cINta berkata...

SubhanAllah...setuju..biar sedikit tapi berkat...

sofie adie berkata...

betul...sometimes kita anggap perkara tu kecil, tapi impaknya sgt besr sebenarnya...