Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Sabtu, 12 Disember 2015

Rugi tak grab 30 000 FREE-FREE jer !!

Assalamualaikum ! Helloooo ! Alhamdulillah masih hidupppp, masihh boleh type entri, masih boleh tgk benda2 cantikk, dan menggiurkan...bahahaha~

Yes2,  crita hari ni tak tipuuu ! 30 000 dan hadiahhhh lain yang superb ohsemmmm beb !

 http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

Sambil join GA nih, aku ushar lah terosss kat Lazada nun ! Klik banner kalau sudi join GA nun, hadiah 30 k lah !

Nahhhh......diumumkan !!!!!!!!



Online Revolution Sale sedang HOT dan HANGAT DIJALANKAN di Lazada, trusted shop and enjoyyyyyyy !!!!!!!  Ehhemm, dari 10-12 Disember je!

*****Maaf, harini baru aku bgtauuu, ahhahaha.tapi sempat ape kalau nak usharrr lagi, berbaloi nakkkkkk !  *****


FUHHHH3 !!!!!
Terliurrrr aku menengokkk kegilaan niihhhh ! Tak sah kalau tak murahhhh, tak sah kalau tak sale oii !


Klik lelaju tau !!!!! 




So, apa yang aku ngidammmm sangat sangat lahhh dari TUAN LAZADA nihhh ialahhhhh:-

seperti di bawah :-



1. 

(IMPORT) Lenovo S856 8GB (Gold)

 http://www.lazada.com.my/import-lenovo-s856-8gb-gold-5199295.html




Yuhuuuuuuuuuu ! Murahhhh nakkkk, memangggg murahhhhh....... kaler dahla GOLD, yes, mahuu kasikkk mak sayaaa !










2.

Microsoft Surface 3 128GB + Free Surface Pen (Silver Color) 

 http://www.lazada.com.my/microsoft-surface-3-128gb-free-surface-pen-silver-color-7133376.html

 

 Kalau yang atas mak aku punya,now, ni akuuuu yanggg punyaaaa, ishhhh, gerammmm je rase, tengokkk tuu, harga asal, mahal kannn, pastu kasikkk potong.....memang masyukkkkk lah awakkkk!

Rasa nakk sangat, sangat, sangat lagi sekaliii, kahkahhhh ! Bolehla update blog salu, review salu, biz online kat ig @senyum2 punnnn lancarrr je tanpa FULL MEMORY, hhahahahaa~satu hari nantiii ye sygkuuuu, ~~~~



3.

(Genuine) XiaoMi XiaoYi Yi Sports Action Camera Full HD Video Recorder (White Basic)   

 http://www.lazada.com.my/genuine-xiaomi-xiaoyi-yi-sports-action-camera-full-hd-video-recorder-white-basic-3386024.html

 


Perghhhh, tak tahan tengokkk Xiao Mi nihhh, memang nakk, untuk family, sebab dulu, aku penah terosakkan kamera vid bapak hakuuu, harap lah nak beli yg nii, kat IG pun salu join contest yg ade hadiah nihhh, huuuuuuu~ nakkkk gakkkkkk,,,,,one day !

 

Ape lagiiii, kalau dah masyukkk kannn, rembat ar! Tak tipu, memang terbaikkkkk ! sebab kawan nona beli Iphone kat Lazada, serious OKAY, takde kurang punnnn servisnyaaaa ! So, cepat rembat !

 

 Sekali lagiii !



Online Revolution Sale  is the best, mantap & KONPEM HOT MELETOP !

 

   http://www.lazada.com.my/online-revolution/




2 ulasan:

ztie berkata...

trusted tak nak beli barang gadget macam ni dekat lazada eh ? ada takut2 sikit nak beli barang semahal2 ni guna post. haha

Yana Libra berkata...

good luck! :)