Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 7 November 2015

Payah gak friendly nih !

 

Assalamualaikum, haii hai !!!!

Masa aku type nih, jam 2:27 am.  Syukur hidup lagi..alhamdulillah ! Seorg blogger lah katekan, ahahhaha~

Dan aku, dalam dilema, istikharah belum terjawab. Adoi, aku memg friendly....  sebab tu, dulu, nk ckp kwn baik, smpai skrg, baik gitu gituh la ~

Sebab aku suke mndgr msalah, even tak tahula nk selesaikan camana dikkk, ahhaahah~

And aku rasa, semua yg kenal aku, dy tahu aku suke melawan....aku kasor, tp takdelah sampai jd tomboy, andd, sosial menebal..no, no! bukan aku lah tu....hehhee~ Aku cam Nabil raja lawak kot, ahahhaa"~ bila dh terlepas, baru torsodar ! Aisehh
Now, orang ajak aku kawen! Adoila nakk, wa stress bang !  Aku ni, sejak tgk parents aku..... toink toink..lalalalala~, aku jadi fobia pada marriage. And aku.............. stresss ! Tlg la, memg umur 22 dh bole kawen, tp aku niii, byk mende lg lah nk buat, Tlg la jgn buat i stresss ~



Please, huh ! Pasnih, nampak gayanye, kenalah jadi kiah propa yg sombong....yahuuuuu !!!!

Ade lg tuh, mak nye nk jdikan i menantuu, aish ! Sy bole jd antu la, menantu tuh, not yet kot !

Lau jd kiah sombong kang,  adehhh....its not me, bukan angkat bakul nk puji diri sndiri, hahahahaa, tp nk luahkan ke stress - an aku nih woi!

 

Dah3, beria updatenyer, baiklah ko duk ngadap tikar sejadah tu nonaaaaaa ! (bisikan hati paling deep)


 




4 ulasan:

Aqilah Azmi berkata...

woooo.
betul, sometimes kita just being nice/friendly tp adoi huhuhu

Ayu Farahana berkata...

betul sangat! sebab orang ni jenis tertarik dengan orang yang friendly tu sebab nak ajak kawin hehe

Eintan Nurfuzie berkata...

tersalah erti ke ni nona

ztie berkata...

Sesungguhnya perjalanan yang dirancang Allah swt adalah yg terbaik. Ngadapla tikar tu yer. memang tu je kan biasanya penyelesaian terbaik.
Teguhkan hati eh