Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Isnin, 2 November 2015

KUNCI ITU !

Assalamualaikum..,

Haiiii !!!!!  Alhamdulillah...kamu dan saya masih bernyawa.....kan ~

Nona tak update sgt kat sini sebab nona bz kejar update kat blog lain, heheh~ dapatlah beberapa rm dalam masa dua minggu !!!!!

Well, blog ni aktif..join GA, jadi sponsor, so dont worry..cuma tak update cam duluu sekerapnya...hehe~


Satu jer nasihat yg aku pegang dari zaman UPSR, PMR DAN SPM....hehhee~ mcam di bawah nihhh :-



5 ulasan:

Emy Effendi berkata...

singgah. haha sis, yg ni url ;

http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/tutorial-cara-nak-tahu-size-header-belog.html

Dyana Hassan berkata...

Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks ya!
Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html

Nor Afidah Bte Che Azmi berkata...

Hai...Fida follow #560
http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/rebut-wang-tunai-rm310-by-syira-lokman.html

Belog Nabihah berkata...

betul sangat tu,saya pilih usaha kunci kejayaan :-)

aRz MoHa berkata...

terbaik....done follow blog ini