Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 9 November 2015

Kenali tulangmuuu

Assalamualaikum, hai ! Alhamdulillah, syukur, masih hidup :)

Ok, short entri jer ni ... Baru-baru ni aku tengok adik aku yg paling kecik.., rajin benau menyolekkk!!

Dia belilah foundation, untuk buat bentuk tulang, katenyerr >_< , then dia cuba pelbagai teknik solekan !
Jom tgk tulang tulang yang ada di kawasan muka dan kepala manusia nii :-

 WOW ! Rare bukan? Yes, inilah info baru pada akuu, ada yg dh tahu, ada yang baru baru jugak tahuuu, hehe....................

So, aku pun survey apebende teknik solekan untuk tulang yg ada tuhhh :)


 

Ohhhh, cenggini rupanyaaaaa, hehe..sooo dahsyat !!!!

Once tgk adik aku buat, cam pelik banget ! cam tak biasa, gelap pun iye gak, hohoooo!!!

Lepas survey, baru tahuuu....hahahhaa.

Okla, xoxo !!!



1 ulasan:

Eintan Nurfuzie berkata...

cik en memang x reti mekap2 ni