Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Ahad, 4 Oktober 2015

NAK BALAS KUNJUNGAN NIH !

Assalamualaikum, haii! Alhamdulillah for semuanya................ 

aishhhh, rinduunyeee nak Breakfast kat sini...... tenang di waktu pagi.....

Entah bila nak update holiday aku ke sini, hehee~ dah DUA MINGGU LEPAS  ghasenyerrr, tabah ye, skrg busy...nanti stabil sikit, aku publish entri pasal holiday aku dalam sebuah CABIN, yg disangka lorrryyy, huhu


Since ritu, lappy problem...selalu selit virus, menyampah taw.....so, update blog pun ke laut, kalau update pun..ringkas amat......

Mujur  malam tadi ade yg membantuuuu. Rakan blogger gak, nanti masauk entri lain.


Ok lahhhhh, nk sambung keje ujung mingggguuuuu, 


pasti nakk berbalas kunjungan ke blog yg rajin komen sini, and visit here...

 and then  nk join GA semula, 

Mu tunggguuuuuu, aku datanggggg....

hohoo

fuhhh3! smg dipermudahkan urusan..........

TERIMA KASIH yg masih sudiii ke teratak kecil ambooo niyyyy

3 ulasan:

Sheila Adziz berkata...

hhehe.... cam best jer bfast teur separuh masak tu.... akak pun duk tgu ni.... jemput la dtg..... hehe

LZ - The Blog Owner berkata...

Assalamualaikum Nona,
Selamat pagi.. Saya mengintai breakfast Nona.. Sedap sungguh breakfast Nona pagi ni persis di kopitiam.. Nampak juga pokok di belakang tu.. Cantik tersusun.. Saya singgah sini dulu sebelum pi breakfast..

Hari ni saya pun mcm Nona, berblogwalking untuk tambah kenalan..
Salam perkenalan Nona,bye..

Etuza Etuza berkata...

nampak kopi pepatang ni rasa nak pergi buat kopi hilang mengantuk