Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Sabtu, 10 Oktober 2015

HARI SUKAN NEGARA. AKU JAGA BOOTH



Assalamualaikum, haiiii ! Alhamdulillah ! Masihhh bernyawa.............dan nikmati kehidupan ini , walau ape pun yg berlakuuuuu ~



Selamat Menyambut Hari Sukan Negara   !


Fuhyoo...banyak kan sambutan di negara Malaysia tanah airkuuu.... hehe


Semoga semua rakyat Malaysia amalkan kehidupan yang sihat sihat je...dan diberkatiNYA....'


well, aku tak dapat pergi aerobik pagi nihhhh.........arghhh sadis !

Sebab utama, aku dah janji nak keje part time sehari, jaga booth kat Pear Harbour Hello Kitty , sebelah legoland ~ hmmmmm ~



Nak tarik diri...? memang tidak lahhhh =.="

aPE Pun,  semoga selamat dan gembira semuanyaaa ~

Mak duduk rumahhh dgn abah........harap dorang berdating elok elokkkkkk~


hehehe..amin !

ok lahhh, dah nak kerjaaa pulokkkkssss ~

Mehla singgahhh sini, nona jaga toys kat booth luar nihhhhh.....................haha~

tegur tegur la kalauu  ketemu bahhh~

Tiada ulasan: