Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Rabu, 21 Oktober 2015

APA YANG PERLU ADA DALAM SESEBUAH RUMAH ?

Assalamualaikum, hai ! Alhamdulillah, masihh bernyawa :)

Ok, ni juz short entri....
Aku bekerja sebagai admin assistant merangkap sales assistant , Arghhh..pening gak...hahaha

Company aku menawarkan khidmat about electrical , renovation house, and banyak lagi system keselamatan.


Yes, apa yang perlu ada dalam sesebuah rumahhh atau pejabat ? Maybe ada yang merasakan ianya tidak penting langsunggg kan ! Nampaknya, zaman sekarang ni, memang memerlukan beberapa item tersebut.

Kebiasaannya, semua perkara ni ada dalam Rumah yang GAH , seperti rumah bangloo atau hotel atau, kedai-kedai yang majuuu :) Jarang rumah dipasang security alarm, tapi seeloknya dipasang, sebba Kejadian yang tak diingini boleh berlaku bila bila masa jerrr =.=

So, jom kita selusuri apa yang perlu ada dalam sesebuah rumahhh sebenarrnya  :-

 


Ok, tengok, betapa bagusnya servics yang canggih niiii ! SAFETY FIRST kannn ? So beware !

Bagi yang tinggal di Johor, bolehla dapatkan servis keselamatan daripada kami yer :)



Hubungi no ni :-

07-3821490
BRI SERVICES

Akaun FB sedang dalam pelaksanaan :) 



Psssttt, selain tuuu ? ape lagi yerrr ?
Alat pemadam api mybe ? HEHE ~

7 ulasan:

Puan Wawa berkata...

sekarang ni memang kena pasanag safety camera kt rumah..

aizamia3 berkata...

Sebagai langkah keselamatan penghuni rumah.. ;)

Emma berkata...

assalamualaikum, emma buat lawatan kat sini 😁😁😁

Emma berkata...

assalamualaikum, emma buat lawatan kat sini 😁😁😁

Emma berkata...

assalamualaikum, emma buat lawatan kat sini 😁😁😁

nana kimie berkata...

ooo nona duk johor ke :) btw memang amat perlu lagi lagi alarm kecemasan tu. even pagar auto pun. pencuri tetap boleh masuk. rumah kaklong nana pernah kena masuk

Cahaya Farah berkata...

Ya Allah pencuri tu tolak pintu guna tongkat jer...
Bahaya nyer...

Bagus servis syarikat nie..

Boleh tempah sesape yang di sekitar Johor