Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Isnin, 21 September 2015

SIAPA SUKA TOPSHOP, RUGI TAK BACA NI

Assalamualaikum , haiii ! Syukur sebab masih berpeluang menikmati kehidupan :)

So, seperti tajuk di atas, memang rugiilah kalau tak baca till the end , sebab ni adalah good news for mereka yg nak cari outfit baru...or pencinta fashion !!! Boleh pakai pergi ke kelas, tusyen, party or ape-ape event santai ~

Dan seperti yang diketahui ramai, fesyen senantiasa berubah mengikut peredaran zaman. Oleh itu, kita haruslah mencari sesuatu outfit yang selesa dan sesuai untuk dipakai.




Nah..,  sekarang di Zalora dah ade koleksi Topshop yang awesome seperti gambar di atas :-


Ok, tak paham ? Jom baca info menarik berkenaan Topshop .


Apa dan siapa Topshop?

Topshop atau Top Shop ialah sebuah jenama British yang popular dengan koleksi pakaian, beg, kasut, aksesori, dan barangan make up. Bagi yang baru je mengenali Topshop, mereka sebenarnya memang terkenal kerana  500 cawangan telah pun bergiat aktif di seluruh dunia termasuk di Malaysia. 


                          



Simple but Nice , kan ? Inilah  high street fashion yang sering ditawarkan  dan kini menjadi worldwide trendy. Lebih-lebihh menggembirakan apabila Topshop dijadikan pusat fesyen from 'head to toe'  oleh para penggemar fesyen tempatan dan antarabangsa terutamanya golongan muda  kerana segala keperluan fesyen ada di Topshop ! Serious, Cari je di sana, mesti tertawan ~


Sebelum tu...korang jangat ingat pakaian dorang mahal ye, kalau nak tahu,  harga yang diberikan berpatutan dengan koleksi Topshop yang sering mengikut fesyen trend terkini.

 REMEMBER ! Be fashionista with affordable price okayy !





Siapa suka atau teringin mencuba fesyen seperti dalam gambar ? 

Yes, inilah yang selalu ditampilkan oleh mereka. 'Rare' AND 'Trendy' . Di sebalik kejayaan mereka,  ramai selebriti 'hot' seperti Kate Moss, Beyonce, dan banyak lagi sering berkolabrasi dengan Topshop demi memastikan kesemua produk menepati citarasa pembeli.   

FUHHH, Bertuah kan pembeli  di Topshop ?  



Apa perbezaan Topshop  dengan jenama-jenama antarabangsa yang lain ? 
Untuk pengetahuan, Topshop sangat berbeza kerana semuaaa koleksi terhad, 'LIMITED EDITION'  namun  harga masih lagi bersesuaian

DAN another thing is, lihatlah  semua koleksi yang ditawarkan. 
Kebanyakannya lebih kearah gaya 'laid-back' yang ringkas lagi unik.Disebabkan itu, kesemua rekaannya adalah yang SIMPLE & TRENDY. Akhir kata, gabungan kedua-dua konsep tersebut dapat menarik perhatian ramai untuk menjadi pengguna Topshop



Ape lagiii? Jom OOTD dengan koleksi from Topshop !!!!!!!!!

Tiada ulasan: