Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Rabu, 23 September 2015

KISAH SESAT AKU DAN BERTEMU TEAM GRAND BRILLIANCE !

Assalamualaikum, haii ! alhamdulillah.boleh sambut malam raya ..............



Tahu tak, hari tuu... aku n sista terrr SESAT , dalam tmpt parking JUSCO weh !

Tulah, tgk movie memalam....kol doblas baru nak balikkkk, i is tak tau lakkk pintu bawah tu tutupppp..pesstimee kannn ~

so..mengiauu cari jalan nk ke parking kete aku tuhhhh ~ fuhhhhh !tnye pak guard,,,,suh g kat huruf A.... Dan A tuhh, ade banyak A.... A 1, 2, sampai puluhhh2 !!!!!



Nak dipendekkan cerita, terserempak dgn TEAM GRAND BRILLIANCE , yes..pic takdak sebabbnye...tak bwk hp, hp habis baterii, bawak hp lampu picit jerrrr !


adik aku plak, bateri nk KONG, atau memg dy x kasikk gune =.="

So amazing, jmpe team dorang anddd.... SINGER OST filem dorang yg bakal ditayangkan esokkkk !




Ahaaaa, filem nihh :-  GIRLFRIEND KONTRAK 


Team GB tolong bawak kami ke tmpt parkingg, merasa duk ngn retis, even tak popular sgt retis tuhh kan ~


ni diaaaa, YUKA KHARISMA ~sweet je orgnyer 



Ok, for those yang rase, lepas korban sok , beraya dah settle,atau memang BUNTU tak tau nk buat aper kan....

Hah !  bolehla ke panggungggg ~

TERJAH FILEM nihh oiiiii !




Sinopsis Girlfriend Kontrak



Filem ini mengisahkan tentang seorang gadis kampung, Alisa yang mempunyai misi untuk menyelamatkan kelip – kelip kesayangannya daripada dimusnahkan oleh sebuah syarikat gergasi milik seorang jutawan playboy, Umar, iaitu Monaki Development Corp. Bhd. 

Umar telah mengambil Alisa untuk bekerja dengannya sebagai cara menangani kontroversi projek pembangunan miliknya. 

Konflik juga tercetus antara Umar dan ayahnya yang mahu menyerahkan projek miliknya kepada Zain, bakal abang tiri Umar yang mempunyai hasrat dan dendam untuk menjatuhkan Umar. 

Adakah Umar dan Alisa akan berjaya dalam misi masing-masing? 




Tiada ulasan: