Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Rabu, 2 September 2015

BILIK TIDUR IDAMAN KALBU AKU

Assalamualaikum, hello ! Alhamdulillah, masih bernyawa..... life with love ~
Ok, ini hanya entri ringkas tetapi sangat best untuk menaikkan semangat . Bukan semangat apa, semangat nak ada rumah... Aha, bilik tidur di dalam rumah. Disebabkan since hri tu, dah siap tunjuk rumah idaman.... skrg nk simpan bilik tidur idaman hambaaaa~

Abadikan dlm blog, biar semangat bertambah. Nona menyokong sesiapa pelajar yg sdg belajar di Universiti, fikirkanlah suatu kerja part time atauuu ape2 yg leh mndtgkn sumber kewangan...agar nanti impian tercapai...........

Jom layan :-









3 ulasan:

GaRy™ berkata...

suka macam yang gambar num 4 tu. tak banyak campuran warna and banyak cahaya dari luar. perabot sikit buat bilik tu nampak luas. rasa tenang je. gambar ketiga tu macam sesak nafas gak tengok. hahaha...

Eintan Nurfuzie berkata...

suka kaler soft2 je

aizamia3 berkata...

mampu verangan je.. kalau nak design macam ni, kena pecahkan bilik bagi lagi besar.. kihkihkih..