Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Isnin, 21 September 2015

ADA TIME? MASA DAH TIME ?

Assalamualaikum, juz singgah kejap , hehe ~ ISNIN, so bila isnin, mula kerja, always recharge dirii dgn segala kata motivasi, supaya tidak ade istilah BLUES MONDAY !! 

NOW, its about time !  Tak nak buang masa !



SETUJU ! 


Sekali kita biarkan ia berlalu pergi, dah tkdela boleh undur balikkkk~ so, fikirkan terbaik buat diri ~U have to do something in a good management !





For those yang sdg UPSET 







For dorang yg suke membebel  , mengeluhh atau~ bergosipp hal semalamm





Ni for those yang suka bermimpii dan berangan,, tapi nak bertindak tuuu, sgt malasss dan putus asa !








Ni bagi yg rase, dunia ni tak adil untuk dia... yg merasa, takdir selalu tak menyebelahi dia ~








Yes, nak tak nak.... masa tu tetap akan berlalu...sama ada kita gunenye elok2 atauuu membuangnya mcm tu jerrrr !!!!atau tak perasan dah terbazir masa, and masa dah pun berlaluuuu even sesaat ponnn !





Fuhhhhhh~ THIS WE CALLED LIFE bebehhh, huhu ~



2 ulasan:

Ar Eirza Japar berkata...

btl tu..masa sentiasa berlalu dgn pntas..sama ada kt sedar atau x..kt nak manfaatkan atau tak..terpulang :)

aizamia3 berkata...

Manfaatkan setiap hari yang ada.. kita tak tahu apa yang terbentang di depan mata..
Moga rutin harian kita semua berjalan dengan baik hendakNYA.