Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Isnin, 24 Ogos 2015

TERINGIN PULAK NAK ADE RUMAH SENDIRI

Assalamualaikum, hai !


Berdasarkan tajuk di atas, ya, memang aku teringin yang amat taw ! 
NAK RUMAH SENDIRI !
Tapi belum berkemampuan dan tak sesuai lagi buat masa ni....


Lagi2 hari tu teman kawan cari rumah sewa kan...memang jumpa mcm2 rumahhh, RUMAH LELONG, RUMAH BARU, rumah sewa...dannn bilik sewa, hehehe~



WELL, 
apa yang aku buat untuk mengurangkan perasaan ini? hmm,  aku  type kt mr google

 ' bestnya ada rumah sendiri'

Dan keluarlah segala entri berkaitan BEST bila ade rumah sendiri, BEST bile duduk rumah sendiri, BEST bila  dapat deko2 rumah sendiri, segala yg BEST dan aku jugak baca entri
CABARAN sebelum memiliki rumah sendiri .

FUHHH3, memang membazir masa tapi from that, aku tahu semangat aku bertambah dan aku nak impian tu tercapai, Namun begitu, harga rumah sekarang, ter sangatlah ohsemmm kebabom kooo !

Tanah sendiri memang takde, so harap nk ade rumah sndiri lah one day~ hope dapat la Kann tak  kire single or married, nak jugak rumah sendiriiiiiiiiiii!!!!


SERIOUS TALK betol, meh layan gambar2 rumah yg menjadi pujaan daku, entah abad berapa baru dpt, hmmmmm'''











TAK DAPAT GAH2, DAPAT BIASE2 MCM NIH PUN DAH OK 





hehee, ok done berangannnnnn, berangan selalu  taw, supaya selalu bersemangat !!!!

PLEASE DOAKAN NONA yer,

oh sesapa nak tgk yg cantik2, meh ke IG shop nonaaaaa :-
  
@senyum2



all pics sumber ENCIK GUGEL jer okayy   ^_^

4 ulasan:

Elly Khalid berkata...

wah,,,,Elly doakan impian Nona akan tercapai jua..ye betol apa yg Nona katakan..harga hartanah sekarang makin melambung.. sabar ye Nona..

Elly dah ada rumah sendiri..beli tahun 2008, sebelum harga rumah naik menggila..alhamdulillah...

Anyway..rumah impian Nona ..gmbr ke3 tu (rumah kayu 2 tingkat tuuuu), hihihi,,,,rumah impian Elly juga tau!!....berangan ngn En Suami nak buat gitu, bila ada tanah sendiri..

sama taste la kita!!.. ;)

ceria2 ke blog Elly...
7 SEBAB VIVIX PRODUK ANTI PENUAAN SHAKLEE TERBAIK

ztie berkata...

Samala teringin berumah sendiri. Bilalah nak kesampaian

Amelia Effendi berkata...

sama la kita, teringin nak hade rumah sndri lepas khwin, ehehhe

btw, jgn lupa daftar second extra income dgn Amora secara free :)
http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/08/free-income-with-amora.html

DRAMATIC UNIQ berkata...

memang seronok bila cakap pasal rumah impian ni.. macam-macam muncul dalam fikiran.. hehehehehe.. Tapi ye lah kan, tak dapat yang gah-gah.. yang kecil molek pun dah alhamdulillah.. :)

yang penting rumah sendiri, yang penting kita happy dan bahagia, yang penting keluarga dapat hidup selesa seadanya... :)


Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)