Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Jumaat, 14 Ogos 2015

TAK BOLEH TUKAR URL KER

Assalam, haiiiiiiiiiiii!

Nona is in blur, hahaha~ HELP ME !

HMMM.... 

BLOG NIH TETIBE DAH OK PULAK ??

SEBAB TUKAR URL SEMULA KOT ?

Tadi aku smpat tukarr jadi nonaqiyah.blogspot.com

hahaha~ semata mata, nak aktifkan nuffnanng, 
nuffnang problemmmmm !

but then, aku tgk sendiri dashboard aku, kenapa tak up pun entriiii ? dan at least ade sorang yang akan komen...hahaa, perasan ke kenyataan??!!!! fuhh3~


Now, tukar balik ke nonasani.blogspot.com

Then okay pulakkkk ~ ehhhh, konpius lahhhh ~

tapi iklan nuffnang, tak dapat ler aku tepekkk, sobssss !


nk tahu ape msalah aku ngn nuffnang? sila ke SINI ~




hurmmmmmmmmmm, sadisnyeeeee ! tragissss nye lahaiiii~

tunggu jela nuffnang kol nantiiiii, kecewa bebenor hakakk tawwww!

3 ulasan:

Lyssa Faizureen berkata...

follow sini ~

huhu , latelly , macam2 hal yg jadi . ayoyo .

anajingga berkata...

tukar url dah jadi blog barulah kan nona, erm takut habis semua entri di SE tak seo nanti,sayang je ..all the best .Singgah malam ke sini :)

NuSaNa NoSa 91 berkata...

patutlah keen tak dapat masuk blog nona pagi tadi.. nak tanya, tak tahu kat mana nak drop komen.. T_T

tapi sekarang dah boleh masuk, baca entry, dan komen~~~~~ ^_^