Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Selasa, 11 Ogos 2015

TAHNIAH !

Assalamualaikum, hellow !
Alhamdulillah bernyawa lagiii, cuma hr ni selesema sikit ~ batok gakk~

mak ckp sbb aku DIET =.="

ehhh takla, aku jangkit adik2 hakuuu tuuuu~

Ok, pebende tahniah ni?? 
HAAAAAA, ni diaaaaaa............




==========================
========================================



Ye, tahniah to yang dapat result UPU hari niii for intake  September nantii ~

Mesti best, untunglahhhh ~

Hakak tak sambung,
 ade hal perlu diselesaikan, hmmmm~ tapi mcm nakk jugak study :)

Ok, then..... sesapa tak cek lg? konpem semua dah cekk  kan, pergi je LAMAN UPU haaa



Study ni sangat best kalau tahu nak  aplikasi dan segala kebaikan semasa study, kita lakukan.....inshaALLAH, berjaya akhirnya......

Ade ilmu dan akhlak yg baik, merupakan bonus untuk semua orang....
ilmu kalau tak diguna, alamatnyeee, tepulah kannnn~

HM, sbb tu lah, , even aku tak jd food engineer, 
skrg aku juz apply untuk kesihatan diri sendiri jer =.="

cek nota bout karbo, fat, and so on, for study psal diet aku niyyy, hohooo


Dah seminggu berdiet, ON SIHAT, dapat lah turun 1 kg lebihhh, hehehe... actually, kalau ikut penimbang aku, 2 kg....
tp nanti nk cek kt penimbang klinik betol2 punye :) huhuuu





pSST:- Sepupu aKu dpt sambung degree medic kt USIM, doakan she become a good person in future and have a blessed day !

AMIN !

3 ulasan:

Aya Zuki berkata...

singgahhhh

Eintan Nurfuzie berkata...

mcm trasa nk mausk u balik

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
Nak Sketch Pic free?
Jom test luck korang kot kot terpilih
dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

MissNadeeya berkata...

One thing nk ckp. Jgn sampai tersilap pilih kos mcm saya ye. Hihiii