Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Jumaat, 7 Ogos 2015

SKETCH MENARIK DARI SI DIA YG MENARIK

Assalamualaikum, haiiiiii blogggg !

Alhamdulillah for this nikmat todayyyy ~
even sedih dgn berita MH370, tak boleh tgk video2 yg menyayat hatiiii.....



Mcm mne pun, yg hidup tetap akan matiiiii
dan yg hidup..teruskan berjuang untuk diri ~



Ok, tukar mood :-




Tadaaaaaaaaaaaaaaaa~ 
hihi~

--------------
===========================
-------------
==========================
--------------
===========================
--------------
==========================


Ini bukan sketch dalam 360 semata mata, tp sketch picture by cik eintan tawwww !

Hari tuuu, dy bukak untuk free sketch, so aku lelaju GRAB ! hhahaa, gelojohh taw ~





Pasnii, gmbo kartun pulokkk , hehe..nk kejar, hrp dpt lerr...ahhahaa~

Tq kak eintan nur fuzie yg menarikk, hehee !!!!!!!







2 ulasan:

Bitt (double IS) berkata...

wahh pandainya kawan awak...dia buat sketch digital ke conteng pakai pensil...

tq awak sudi singgah

Murniwati Awang berkata...

cantiknya..akak nak polow jg blog kwn adik tu..hihihi