Tabahkan hati dalam memiliki kasih sayang
JUNE 2017 !!

Khamis, 13 Ogos 2015

MATAWANG MALAYSIA MENYEBALKAN DIRIKUUUUUUU

Assalamualaikum, haiiiii !

Alhamdulillah untuk semuanyaaa, even ade prkre yg merisaukan dan menakutkannn dalam hidup kitaaaa~








See.......chak2!!!....... mata aku ker yg salah? Nilai matawang Malaysia semakin merudum jatuhhhh jatuh sakit ~

1 US DOLLAR is equal dengan rm 4.00 kita sekarang . . ?!

Boleh bayangkan lagi lima tahun nanti takkk ? Okay, tak perlu 5 tahun, setahun je.... DAH NAMPAK kannnn~ . ~
Sedarkahh mengenai kesan-kesan apabila keadaan ini berleluasa, seperti yg diviralkan,



Kesan nilai rm jatuh  :-



1. Kita berdepan beli brg import mahal cth ubat2an, susu, sparepart kereta dll

2. Nilai duit jatuh , sapa yg menyimpan duit dlm bank rasa rugi

3. Negara berhutang terpaksa bayar lebih( dlm us dollar)

4. Kalau ada anak belajar luar negara . Kena topup lebih

5. Pelabur kurang yakin nak melabur di ngara ini

6. Orang luar beli brng kita dia untung







Bagi aku pulak, kena kurangkan aktiviti luar lah lepas ni, kire duit minyak, kire duit makan luar, huhu...pstu kalau organisation nak mintak dana or pinjamann, agak payah~

dan .....
======================
================================
==============================================





aku sedang cuba mengumpul EMAS, EMAS BETUL, BUKAN TIRUAN , 
One day bila dh byk, bole diguna pakai, sebab EMAS KALIS INFLASI, tak macam matawang yg merudummmm jatuhhhhhh tergolekkkk, prekkkkkkk =.="


So...,  hari ni nona nak ajak sesapa yg terbaca ni, jom join NONAGOLD93,   

  1 family, 1 g , setiap bulan !!!!!!!! 



DONE, Contact me : 013 7766848 (juz for wtsap n telegrammm)


HEHE, SEMPAT LAGI, YES, SEMPAT.
I AM TRUSTED SELLER, TRUSTED AHLI, 

Saya sudah, anda bila lagiiiiii? nk tunggu emas naik dan naikkkkk lg kerrrr


HANTARAN YG OHSEM GUNE EMAS, nk tiru gak lah nantiiiii


Doakan nona dapat jodoh yg keluarganya memahami family nona, n cmtu gak fmily nona....
AMIN !








Notahati : YA ALLAH, berikan kami peluang untuk capai kejayaan dan kebahagiaan :)  AMIN, AMIN !




Tiada ulasan: