Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Jumaat, 21 Ogos 2015

KAU BACA TAK DOA TGK CERMIN ??

Assalamualaikum, hai !
alhamdulillah , masih bernyawa kita pd hri ini,,,,

Jumaat sudah :)


Juz entri pendek berkenaan doa melihat cermin.. pernah dapat soalan,, kau baca doa tengok cermin takk??

Sentap! , sebab doa nye simple, tp baca nya, jarang2 sekali , or mybe dah lama tak baca :)


Oleh sebab itu,  saja nk share, and remind bahawasanya, membaca doa pun pahala , menunjukkan kita ni berharap dan tidak lupa pada Dia Pencipta Agung.............


ape? rase  camm  panjang ea? 

ok, try hafal yg pendek pulokkkkk


see, dah pendek kannn, nona suggest yg ni, bila ajar kat orang...
MUDAH + RINGKAS + BERMAKNA 



yg atas tu tak ade word  'kama' , yg last ni, ade....

jadiknya.......... bacalah doa, ikut mana suka, yg pnjg or pendek2 saja~

maknanya elok, bagus diamalkan, doa2 lain pn mcm tu,,,perisian ringkas untuk masa ini...

= SEKIAN =



5 ulasan:

ztie berkata...

ok sesungguhnya sentap sekejap sebab selalu tengok cermin tak berdoa. hehehe

Farhain Azmi berkata...

selalu lupa nak baca doa tgk cermin.hehe

jemput baca
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/promosi-penghabisan-stok-pureen-2015.html

Athirah Diyana berkata...

jom sama2 amalkan :)

IQ = Iez Qis berkata...

Amin Ya Rabb =)

Azhafizah Md Nor berkata...

mana yang lupa tu kita amalkan selalu :)