Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
OKTOBER 2017 !!

Rabu, 12 Ogos 2015

DIY PELAMIN MINI

Assalamualaikum, hello !
Alhamdulillah untuk segalanya, suke or duka :)

Okehh, Dah kenapa tajuk perihal pelamin nihhh, hihiii, actually, aku memang suke hal2 D.I.Y nihh~
TAPI, masa dan keadaan rumahku tak mngizinkan~ masih duk ngn family kannn~ barang bertmbh je selaluuuuuu, huhuuuu~

Tunggulah kalau dh kawen nantiiii, cehhhhhh cehhhh, bile nk kaweng?? TAK SURE LAKKKSS , haha~

Jom layan .D.I.Y Pelamin nihhhh, senang kot ! and then..bole  kasik inspirasi sikit sesape yg nak kawen or tunanggggg ~  inshaALLAH, simple dan menarik , mampu milik, bawah budget lg :)





see, simple ever ! letak kain putih belakang tuhh~then susun je bungea2~ bunga2 leh gubah sendiri
and, kerusi, kalau tak nk sewa, tgk kt umah, ade x kusyen yg agak2 sesuaii?
hehehe~



Pastu, dah tibe msenye, pasang lampu tuuuu~ bile ade lampu tuh, so kat background blkg tu, x perlulah bunga2 or whateva corak lain.
is it nice ? hehehe~


Kurangkan bungaaaaa dan all is in whiteee ! so suciiiii ~

Ahaaaaa, this is Vintage style, sekali pandang, mcm dalam butikkkkk daaaaa~

simple , juz bantal2 jer byk.... bantal kt umah ade dahhh, bantal rye ni, juz tukar bajunye jelaaa, ahaha~


Ku suka pink belacan oiii, hahaha



ni banyak gune kertas crepe tuuuu untuk bunga, kannn~




DONE REVIEWWWW, hhaaa, blink2 mata sayaaaaa taw~

aku memang x berkenan bunga banyak2, sebab tu suke simple and lighting cantikkk, tu je pilihan akuuu~

Wrne pun memainkan peranan agar x serabut sgt or kelammmmm ~


Tapi bunga crepe and pellet tuuu, cmm best jer idea tuu~ coz sdre aku kawen rituu, gune mcm tu punyaaa~ gune kayu pellet, org yg x pham konsem vintage akan ckp, 

''kesiannye, pkai kayuu je, xde bajet lebihh kot'

HAAAA, tp skrg, semuaaaa bolehhhhhh kot, hahaa~

done, tu jer, smg mndpt inspirasi, dan nona, smg berjodoh yg elok2 untuk kauuu ~

AMIN !


7 ulasan:

Syira Lokman berkata...

simple tp comel sgt la

nana kimie berkata...

aamiiin...aamiiin...cepat2 naik pelamin ye cik nona..jodoh pun baik2 :)

btw ada tag nona,hee

http://nanakimie.blogspot.com/2015/08/segmen-pencarian-bloglist-yuyu-bulan.html

IntaNBerliaN berkata...

haa yg guna kayu pellet tu pun cantik... akak berkenan tgk yg camtu... simple je :)

Wanie Masduki berkata...

suka yang warna ungu tu..cantik sangat..

bb_nona berkata...

wow, semua nye nak purple, ha ah ea, simple..hehe,

nk try nanti design, hahahaa~
beria saya nihhh

ejulz berkata...

cantik..



Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

LZ - The Blog Owner berkata...

Salam ziarah di blog nonasani,

Saya prefer pelamin mini pertama.. Simple dan menarik.. Boleh dijadikan sumber inspirasi.. :-)