Tabha dalam memiliki kasih sayang
DISEMBER 2017 !!

Selasa, 18 Ogos 2015

Aktiviti masa kecik yg aku rinduuuuu dan rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu

Assalamualaikum, hello !

Alhamdulillah for semuanyaaaaa~ 22 tahun dah aku bernafas ~

ok, juz short entri for today........... aktiviti time kecik2  yg aku rinduuuu~sesiapa yg melalui zaman  kanak2, selalunya pasti melalui zaman iniii jugokkkkk :)


Hurmm,  R I N D U    dan still ingat sampai kiniiii, hohoo~ :-



1. Main tarik2 tudungggg







HAHAAA, ok, tak boleh bla.... bila dekat U, kdg2 tariklah shawl kwn akuu, hahaha~sebab rinduuu~

tp skrg, buat kt adik jela, tp dy punye mengamokkkk, nauzubillahh, x nak buat lg =.="


2. Tampal2 belakang


YER, kalau pompuan, biasenye kt tudung sekolahhhhh, dahsyattt betol !

sape sentap, nasib2 lahhhh, hahahaha




3. Main basikal, lepas handle, rase cam hebat gilerrrr ~




Kalau tak dedua belah tangan, at least, sebelah tangan, hehehe..winkkk !

Sebab time tu memang memasing nk tonjolkan  keberanian memasing kan...so, cuba lah lepaskan tangan, 

AJET2  terror, handal lah lepaskan tangan dari handle tuuu, hahahahaha~



4. Main Bingo


Ha, dalam game nih, memasing sebut nombor yg ade, pastu tgk siapa cepat habis duluuu, kirenye, complete nombornye dah disebut~
kalau dh siap, cepat2 sebut   B I N GO  !!!!!! ^__^

huhu..........ohsem taw dulu main nihh, hhehe~



5.  Main HURUF, NAMA, BENDE, HAIWAN, MAKANAN, NEGERI




Yuhuwww, amboiii tulisan koooo~ hahahaa~ ini pun sellaluuu main dengan geng ~
Beria cari perkataan, dan x leh sama ngn kawan2 lain, mesti ade idea memasing, hahaha~
tengok buku teks kalau takde idea, tp senangnya, bila dh salu sgt  main, then dah tahuuuu nk letak word ape



semua gambor MR GOOGLE
dan lau nak tahu, ape lagi aktiviti2 yg semua orang selalu buat time kecik2 dedulu, meh tengok SINI



" MEMORY REMAINS MEMORY, THINK FOR TOMORROW AND NOW WHAT WE MUST DONE  "  Think carefully...............














Notahati : Allahuakbar, aku rinduuuuu dahuluuuuuu



1 ulasan:

Syira Lokman berkata...

hahaha..tarik2 tdunggggg tde