Kuatkan semangat dalam memiliki kasih sayang
AUGUST 2017 !!

Sabtu, 4 Julai 2015

#CABARAN 20HARI PUASA/RAYA 2015 (8)

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015


Assalamualaikum, ok, amalan berbalas juadah di bulan puasa ye :)

Actually, dah lama aku tak nampak amalan ni dekat area rumah aku...
dan sejak2 kami selalu ke bazar bile puasa,
SO, mcm dah STOP TERUS amalan ni :(


Kalau dulu, rajinnnlah mak aku masakkan , time uh kami kcik2 lg, mkn punn sikit jer,
nanti ade yg tukar dgn lauk ni, lauk tu........ kuih2, kek je pun ado, hehe~







Ok, tujela, daaaaaaaaaaaaa~

2 ulasan:

Eka Tikah berkata...

susah nak nampak amalan berkirim juadah antara jiran. lebih2 lagi kalau kawasan rumah mewah.

Azhafizah Md Nor berkata...

kat kampung masih ada amalan berbalas juadah ni..cuma kat bandar memang tak nampak pun..huhu